LJUBAV KOJA TRAJE 30 GODINA UPRKOS TOME ŠTO JE OŽENJEN: Brega njenu sliku drži u stanu, gaje POSEBAN ODNOS!
Foto: Nemanja Pančić

niste znali

LJUBAV KOJA TRAJE 30 GODINA UPRKOS TOME ŠTO JE OŽENJEN: Brega njenu sliku drži u stanu, gaje POSEBAN ODNOS!

Ljubavni život Gorana Bregovića mogao bi da se pretoči u film

Objavljeno: 07:21h

Sa svega 17. godina počeo je ljubavni život Gorana Bregovića. Od trenutka kada se kao tinejdžer pojavio u svetu muzike, pa sve do danas šarmantni Sarajlija bio je predmet obožavanja pripadnica lepšeg pola, a žene u njegovom prisustvu ne mogu da obuzdaju strasti. Pre nego što se 1993. godne oženio Dženanom Sudžukom sa kojom ima troje dece, Bregović nije dugo zadržavao fokus na jednoj dami.

1 / 8 Foto: Gordan Jović

Povezivali su ga sa Majom Sabljić, koju je jurio dok nije pristala da sa njim ode na piće. Pričalo se da je bio u emotivnom odnosu i sa Lepom Brenom, te da ju je posećivao u stanu u Novom Sadu, dok je ona letovala na njegovoj jahti. Spekulisalo se i da je ljubio Alku Vujicu kojoj je posvetio pesmu, kao i manekenku Ljiljanu Tić, ali i mnoge druge čijih imena danas najverovatnije ne može ni da se seti.

Sve te dame vrlo kratko su, po svemu sudeći, ostajale u Breginom životu, a samo jedna, pored supruge naravno, uspela je da ga do te mere fascinira da joj već 30 godina poklanja pažnju. Reč je o književnici Mirjani Bobić Mojsilović. Mira i Brega upoznali su se dok je ona još radila kao novinarka, a umetničke duše su im se prepoznale do te mere da nijedan javni događaj narednih godina nije mogao da protekne da njih dvoje nisu zajedno. POGLEDAJTE OVDE

Goran Bregović
foto: Privatna arhiva

Dok je ona rado uvek prisustvovala Breginim koncertima, on nije preskakao da poseti pozorišne premijere predstava čiji je ona autor ili pak predstavljanju njenih romana, a čak u svom stanu drži i jednu sliku koju je ona svojim veštim rukama naslikala.

Poseban odnos gaje Mira i Brega, a na pitanje o čemu je tu reč, jesu li emotivni partneri, ljubavnici, ili pak prijatelji svojevremeno je ona obelodanila.

- Goran je moje najozbiljnije, najslojevitije i najdivnije prijateljstvo, koje traje skoro trideset godina - izjavila je književnica, koja je nažalost samo privremeno ovim svojim postupkom stavila tačku na priču o Bregi. Muzičar se, s druge strane, nije izjašnjavao na tu temu.

Bonus video:

05:27

GORAN BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.