OVDE ŽIVI KONSTRAKTA!
Konstrakta, Foto: Printscreen RTS

njena oaza

OVDE ŽIVI KONSTRAKTA!

Naša umetnica stanuje u velikom beogradskom naselju, u ovoj ulici šeta sa psom

Objavljeno:

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrovizijskom festivalu bila je Ana Đurić Konstrakta koja je osvojila čak 5. mesto na pomenutom takmičenju.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

I dok se čekao rasplet ovogodišnje evrovizijske sezone, njena porodica verovatno je jedva čekala da se umetnica vrati kući a mnogi se pitaju gde taj dom tačno nalazi.

Dom Ane Đurić, kako je i na to odgovoreno, nalazi se u jednom novobeogradskom bloku a ekipa emisije "Paparazzo lov" nedavno je usnimila Konstraktinu zgradu pa eto jasnog odgovora za one koji je budu prepoznali.

Konstrakta
foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Možda će još jasnije biti o kom se naselju radi iz kadrova koje vidimo iz danas emitovane RTS-ove emsije "Kao sav normalan svet" u kojoj je umetnica šetala u blizini svoje zgrade.

Konstrakta
foto: Printscreen

Dom Ane Đurić je umetnici dosta važan jer je tokom dve godine pandemije celokupnu svakodnevicu posvetila njegovom održavanju, što je i priznala u pomenutoj emisiji. Dok nije bilo posla u svetu muzike, ona je bila domaćica i brinula je o domu i deci Leni i Nikoli, kao i o suprugu Milanu Đuriću.

Međutim, dom Ane Đurić centar je njenog života i po tome što je već godinama upravnica stambene zajednice u kojoj živi, o čemu je više puta govorila u javnosti.

Konstrakta
foto: Profimedia

Ovih dana jedna korisnica društvene mreže "Twitter" uputila je podršku umetnici otkrivajući da je propustila novi sastanak kućnog saveta, ali da ne mora da brine o tome.

00:25

Ovde živi Konstrakta

- Danas smo imali neki skup stanara i predsednika stanarskih zajednica i falio nam je predstavnik jednog ulaza jer je u Torinu! Konstrakta, sredićemo parking, a ti napred do finala - glasila je njena poruka.

Bonus video:

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.