OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ: Ima DVOJE dece, udata je za kolegu!
Konstrakta, Foto: Print Screen Youtube/ Eurovision Song Contest

SKLADAN PAR

OVO JE KONSTRAKTIN MUŽ: Ima DVOJE dece, udata je za kolegu!

Srbiju u Torino na 66. Evroviziju odvela je Ana Đurić Konstrakta sa pesmom In corpore sano, a o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

Objavljeno:

Pevačica Ana Đurić Konstrakta juče je na Evroviziji u Torinu predstavila Srbiju pesmom "In corpore sano" i poslednja se plasirala u finale.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Njen autentičan performans, pesma, kao i stajling, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, već se dopadaju evrovizijskoj publici.

Nastupala je u belom odelu, drugačijem od onoga koje je nosila na Beoviziji. Njen beli kimono predstavlja neobičnu lekarsku uniformu - pesma umetnice ukazuje na probleme u zdravstvenom sistemu.

Konstrakta je godinama bila i članica benda "Zemlja gruva", koji je osnovan 2007. godine, zajedno sa Zoe Kida, koja se na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju predstavila pesmom "Bejbi".

Ipak, uprkos tome što je godinama a javnoj sceni, sada je privukla pažnju publike i slušalaca veću nego ikada ranije

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece: devojčice i dečaka, Lene i Nikole. Ana je od 2009. godine u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet.

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije:

— U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta — rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Bonus video:

00:25

Ovde živi Konstrakta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.