ERA OJDANIĆ ZARATIO SA ROĐENOM ĆERKOM! Juče mu unuk UHAPŠEN ZBOG PROSTITUCIJE, sada još veći DRAMA, NEVIĐENI HAOS!
Foto: Stefan Kojić

šok

ERA OJDANIĆ ZARATIO SA ROĐENOM ĆERKOM! Juče mu unuk UHAPŠEN ZBOG PROSTITUCIJE, sada još veći DRAMA, NEVIĐENI HAOS!

- Iako je moj unuk osuđen, ja još uvek ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je to radio.

Objavljeno: 13:13h

Tokom raskrinkavanja lanca elitne prostitucije, mnoge javne ličnosti dovođene su u vezu sa najstarijim zanatom, a Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, uhapšen je tada za podvođenje devojaka.

Nikola i Duško Banjac osuđeni su na po 14 meseci zatvora i novčanu kaznu od 400.000 dinara, a sada je folker otkrio da je hapšenje njegovog unuka poremetilo porodične odnose, te da sa ćerkom ne razgovara.

Era Ojdanić
foto: Emilija Jovanović

- Ja sam na javnoj sceni već 50 godina, dobio sam nedavno nagradu za životno delo i moja dužnost je da narodu kažem šta se dešava. Juče sam opasno zaratio sa ćerkom, Nikolinom majkom, i još jednim delom porodice - rekao je Era, pa nastavio:

- Iako je moj unuk osuđen, ja još uvek ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je to radio. Ćerki smeta to što sam se oglašavao za medije, al što se mene tiče ni ona ni Nikola ne moraju nikada da razgovaraju sa mnom, ja ću reći šta mislim.

Folker ističe da je kazna koju je Nikola dobio mala, te da bi ga on više osudio.

- Jako sam razočaran i u njega i u odluku suda. Ja bih mu dao kaznu od 15 meseci zatvora, uslov na pet godina i kaznu od 1.000.000 dinara! Barem toliko da plati, pa dobre ribe puno koštaju! Za svoja dela treba da odgovara, ma ko taj neko bio, ja sam častan čovek - zaključio je Era.

Duško Banjac
foto: Kurir, Instagram

Bonus video:

01:12

Era Ojdanić muva Vendi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.