KO JE JELENA JOJIĆ UHAPŠENA ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE? Beogradska madam uzimala 40 odsto, OVO je bila njena uloga!
Jelena Jojić, Foto: Kurir privatna arhiva

šok

KO JE JELENA JOJIĆ UHAPŠENA ZBOG ELITNE PROSTITUCIJE? Beogradska madam uzimala 40 odsto, OVO je bila njena uloga!

Jelena Jojić, beogradska madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade

Objavljeno:

Jelena Jojić (35) beogradskoj madam koja je navodno uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade policija je, kako domaći mediji pišu, oduzela dva mobilna telefona preko kojijh je vodila posao.

Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji su uhapšeni zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, priznali su krivicu i osuđeni na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara, saznaje "Blic".

Jelena Jojić, beogradska madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade, takođe je priznala krivicu i osuđena je na 15 meseci zatvora, uslovno 4 godine i 500.000 dinara.

Inače, Nikola Anđelić je unuk pevača Ere Ojdanića, dok je Banjac menadžer pevačice Kaje Ostojić.

Podsetimo, u istoj akciji kada je ovo troje uhapšeno, pala je i Martina Rajić koja je inače bila učesnica rijalitija Parovi i Plejboj zečica.

Među devojkama koje su uhapšene za elitnu prostituciju, navodno se nalaze Martina Rajić i bivša misica Slavica Dajana Tripunović i mnoge druge.

Prostitucija
foto: Profimedia

- Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam J.J., menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša učesnica "Parova" i Plejboj zečica, brzo su puštene iz pritvora jer su privedene sudiji za prekršaje i određena im je novčana kazna - kaže izvor Kurira.

Madam je, prema pisanju pomenutog portala, saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, a rijaliti učesnica Martina Rajić, koja je za nju navodno radila, biće svedok u postupku protiv madam jer se za prostituciju odgovara prekršajno i ona je već novčano kažnjena, tvrdi izvod za domaće medije.

- Jelena je prva uhapšena u četvrtak i njoj je posle saslušanja sud na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana - kaže izvor Kurira i dodaje da je Jelena u ćeliji, noć posle hapšenja, gorko plakala zbog situacije u kojoj se našla.

Kako piše pomenuti portal, na saslušanju je tvrdila da nije madam i da nije znala da su se Martina i druge devojke bavile prostitucijom, tvrdeći da se s njima "družila i upoznavala ih s muškarcima da bi se zabavljali".

devojka, Prostitutka, Prostitucija
foto: Profimedia

Izvor za domaće medije, govorio je i o cenama prostituki:

- Nije baš svako mogao da plati 1.000 do 1.500 evra za sat "običnog" ili ili eksplicitnijeg odnosa, koliko je koštalo iznajmljivanje devojaka kod madam J.J. - dodao je izvor za pomenuti portal.

Kako dalje navodi izvor, madam je devojkama pronalazila klijente, ugovarala sastanke s njima i cenu po satu, a potom im uzimala 40 procenata od naplaćenog.

- Imala je katalog sa slikama golišavih atraktivnih devojaka, koje je slala klijentima. Devojke su na fotografijama oskudno odevene, najčešće gotovo polugole. Lično je komunicirala s klijentima kako o tome da li žele jednu ili više devojaka, tako i o ceni i lokaciji na kojoj će se naći. Najčešće su to bili stanovi i apartmani, jer su imale poznate klijente koji verovatno nisu želeli da se eksponiraju u hotelima, u kojima bi ih lako prepoznali - dodaje izvor.

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.