KO JE MISTERIOZNI PARTNER SUZANE PERIĆ? Nećete verovati ŠTA SVE POSEDUJE, krije ga od javnosti, a evo i ZAŠTO!
Foto: Promo

otkriveno

KO JE MISTERIOZNI PARTNER SUZANE PERIĆ? Nećete verovati ŠTA SVE POSEDUJE, krije ga od javnosti, a evo i ZAŠTO!

Inače, Suzana Perić predstaviće u nedelju Kristalnoj dvorani hotela "Hajat".

Objavljeno:

Modna dizajnerka Suzana Perić, koja važi za jednu od najlepših žena, ne voli da svoj privatni život deli sa javnošću. Međutim, ona je prethodne godine predstavila svog partnera, pojavivši se sa njim u Geo zavodu, na glamuroznom događaju kome su prisustvovali kako zvaničnici, tako i glumci i uticajne ličnosti sa domaće javne scene.

Dečko Suzane Perić, kako su tada domaći mediji navodili, zove se Goran Kovačić i bivši je direktor jednog od najluksuznijih beogradskih hotela. Ruku pod ruku, Suzana i Goran koračali su smelo, a po njima se dalo primetiti da su prisni, te su se sve vreme držali za ruke.

Kreatorka je tada zablistala u crnoj kreaciji, dok je njen partner nosio savršeno skrojeno teget odelo, pa su bili jedni od najlepše stilizovanih na celom događaju i sve su oči bile uprte u njih.

Suzana Perić
foto: Ata images

Inače, Suzana Perić predstaviće u nedelju Kristalnoj dvorani hotela "Hajat" sa početkom od 20 sati svoju novu kolekciju sa obećavajućom porukom: Ljubav se vraća".

Ona je novim modelima koje će predstaviti publici radila punih devet meseci, a kao glavni motiv i inspiracija za nove modele su doktorke i medicinske sestre , junakinje koje će u toj večeri neizmerne zahvalnosti skinuti bele mantile i ući u kreacije dizajnerke koja duže od dve decenije određuje modne tokove na ovim prostorima.

1 / 6 Foto: Andreja Damjanović

Bonus video:

01:50

Modna dizajnerka Suzana Perić ocenila modni stil predsednika Srbije!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.