"TO JE SUDBINA TAKO JE MORALO BITI"! Milan Štrljić nije blizak sa ćerkom Ivom, razlog do sada NIJE BIO OTKRIVEN!
Foto: Printscreen, RTS

niste znali!

"TO JE SUDBINA TAKO JE MORALO BITI"! Milan Štrljić nije blizak sa ćerkom Ivom, razlog do sada NIJE BIO OTKRIVEN!

Otac Ive Štrljić odbija da govori za medije, osim kada ima poslovni razlog za to, a teme na privatna pitanja izričito izbegava što nije bio slučaj ovog puta

Objavljeno: 20:23h

Čuveni glumac Milan Štrljić, mlađoj populaciji poznatiji kao otac Ive Štrljić Beograd je napustio davnih ratnih devedesetih godina. Malo pre izbijanja građanskog rata on se od prve supruge, a Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku razveo, u Hrvatskoj upoznao drugu ženu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana, a sve to i još mnogo toga što se preplitalo po medijima ukazivalo je na to da sa ćerkom nije u dobrim odnosima.

1 / 5 Foto: Wireless Media

Pisalo se godinama unazad da su glumica i glumac u zavadi, da ne pričaju, međutim Iva je sve to svojevremeno ošto demantovala, a u jednom momentu oglasio se i Milan.

- To je sudbina tako je moralo biti. Naravno da sam se odmah vratio u Hrvatsku, čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti . Ivi, stoga, nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju. Živi u drugoj državi, ali mislim da joj ni ne trebaju moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu - istakao je Štrljić, pa dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu i istovremeno otkrio u kakvom su zapravo odnosu.

- Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem - poentirao je.

Bonus video:

02:21

IVA ŠTRLJIĆ BEZ GAĆICA! Prekrstila noge, a voditelj UZVIKNUO: Pa ti si GOLA! Sve puca od SEKSIPILA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.