OTAC IVE ŠTRLJIĆ VAŽIO JE ZA VELIKOG ZAVODNIKA! Žene u JUGOSLAVIJI su ludele za njim, a znate ga iz OVE ULOGE!
Foto: Printscreen Instagram

AUUUU!

OTAC IVE ŠTRLJIĆ VAŽIO JE ZA VELIKOG ZAVODNIKA! Žene u JUGOSLAVIJI su ludele za njim, a znate ga iz OVE ULOGE!

Glumica je objjavila fotografiju svog oca i napisala emotivne reči.

Objavljeno: 22:38h

Jugoslovenski glumac Milan Štrljić bio je jako popularan u staroj Jugoslavili zbog uloga koje je odigrao u čuvenim serijama i filmovima kao što su: "Bal na vodi", "Špijun na štiklama" , "Plavi, plavi!" i "Bolji život". On je tada važio i za velikog šarmera i zavodnika.

Milan Štrljić
foto: Printscreen

Naša poznata glumica Iva Štrljić pre nekog vremena je na svom Instagram nalogu podelila uspomenu iz detinjstva. Objavila je fotografiju svog oca, Milana Štrljića i opisala trenutak kada je slika nastala.

"Volela sam one trenutke detinjstva provedene sa tatom na filmskom setu i sa mamom u baletskoj sali. Uvek sam tamo bila mirna i strpljiva i nikada mi nije bilo naporno što sam tu, naprotiv, jedva sam čekala. Već se tada moglo osetiti, da ću te ambijente birati i za svoje životne. Ovog snimanja se sećam, nekako sa puno detalja, u sasvim jasnim slikama. Tata je igrao u divnoj seriji "Čovek u srebrnoj jakni" novosadske televizije. Pamtim scenu gde on gleda u fotografiju svojih roditelja okačenu na zid, dugo, zamišljeno. A ja sedim sa strane, ćutim i čekam i "akciju" i "snimljeno". Radosna što sam tu.Danas, toliko godina kasnije, ja gledam ovu fotografiju i toga se sećam. Život je zaista čudesan", napisala je Iva u opisu fotografije svog oca.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.