SVI TUGUJU ZBOG ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Kraj je...
Foto: printscreen/twitter/seleccionsuecia

rastužio sve

SVI TUGUJU ZBOG ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Kraj je...

S nestrpljenjem čekamo da vidimo da li će Zlatan fudbalskoj karijeri zaista u nedelju reći zbogom.

Objavljeno:

Karijera Zlatana Ibrahimovića (40) za samo dva dana mogla bi da bude završena. Kako prenose italijanski mediji slavni fudbaler odigraće u nedelju poslednji profesionalni meč. Razlog nisu ni godine ni umor, već nesnosni bolovi koje trpi i zbog kojih je odlučio da okonča karijeru.

Trener „Milana“ Stefano Pioli, kao i lekarska ekipa duže već brane Ibrahimoviću da igra, ali on je, navodno, izrazio želju da makar deset minuta provede na terenu, jer planira da okonča karijeru sa osvojenim „Skudetom“.

1 / 6 Foto: Epa/ ROBERTO BREGANI

Mediji na Apeninima tvrde da Ibrahimović tera inat lekarima, ali je jasno da na kraju sezone Šveđanin ima dve mogućnosti. Prva je da završi karijeru, a druga je da ode na rizičnu operaciju kolena. Ako zahvat bude uspešana, mogao bi da odigra još jednu sezonu.

– Ako „Milan“ uzme „Skudeto“, mislim da je to to. Mislim da ćemo Zlatana poslednji put gledati u nedelju na „San Siru“. Voleo bih da nije tako, voleo bih da me demantuje. On je moj prijatelj, ali samo Zlatan zna šta je najbolje za njega – rekao je italijanski novinar Pepe di Stefano prenosi svi mediji u regionu.

S nestrpljenjem čekamo da vidimo da li će Zlatan fudbalskoj karijeri zaista u nedelju reći zbogom.

Zlatan Ibrahimović

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.