PODRŽALA KONSTRAKTU UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka RTS-a nosila simboličan detalj!
Ivona Pantelić, Foto: RTS printscreen

objasnila

PODRŽALA KONSTRAKTU UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka RTS-a nosila simboličan detalj!

Na reveru nosila detalj koji ima jaku simboliku

Objavljeno:

Sinoć je održano drugo polufinalno veče Evrovizije, a srpska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta, prošla je u finale popularnog muzičkog takmičenja.

Podrška joj nije izostala ni po glasovima, ali ni po reakcijama u dvorani jer su svi u publici tapšali u ritmu njene pesme "In corpore sano", a ovacije i aplauz su trajali dugo nakon nastupa.

Konstrakta, Evrovizija
foto: © ATA Images

Nakon završene druge polufinalne večeri u trećem Dnevniku na RTS, voditeljka Ivona Pantelić je na originalan način Konstrakti uputila podršku.

Naime, dok je saopštavala vest o tome da se Srbija plasirala u finale Evrovizije, Ivona je na reveru nosila beli karanfil, koji je referenca na čuvene bele karanfile koje je Konstrakta delila prisutnima prilikom velikog ispraćaja u Torino.

1 / 10 Foto: Profimedia

Inače Konstrakta je tada i objasnila simboliku belih karanfila.

- Simbolika je pipava stvar, njoj svako upisuje nešto što treba, beli karanfili nas prate od početka nastupa i od početka prate ljubav, razumevanje i poštovanje - rekla je Konstrakta.

Srpska predstavnica će u velikom finalu, koje će se održati sutra, nastupiti pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije. Konstrakta će pesmu "In corpore sano" izvesti pretposlednja.

Konstrakta
foto: Profimedia

Tačan redosled takmičara u finalu Evrovizije.

Češka

Rumunija

Portugal

Finska

Švajcarska

Francuska

Norveška

Jermenija

Italija

Španija

Holandija

Ukrajina

Nemačka

Litvanija

Azerbejdžan

Belgija

Grčka

Island

Moldavija

Švedska

Australija

Engleska

Poljska

Srbija

Estonija

Konstrakta
foto: Printscreen RTS

Podsetimo, na evrovizijskoj pres konferenciji, Konstraktu su pitali šta joj je prolazilo kroz glavu kada su prozivali jedne od poslednjih zemalja koje se plasiraju u finale.

Kao i uvek, Konstrakta je šaljivo odgovorila.

- Razmišljala sam kako je vreme lepo u Torinu, i ako ne prođemo lepo ćemo se ovde provesti, šetati i uživati. Torino je veoma lep - kazala je Konstrakta i dodala da ništa na Evroviziji u organizaciji ne bi menjala, samo da postoji više hrane za delegaciju.

- Mislim da ne bih, možda bih zahtevala više hrane, jer su restorani zatvoreni posle 2 za delegacije i imam veliki problem sa tim. Sve ostalo je super.

Bonus video:

04:13

OTKRIVAMO KAKO SE PONAŠALA SRPSKA DELEGACIJA NA EVROVIZIJI Dok su drugi dramili naši bili smireni A ONDA JE KONSTRAKTA URADILA OVO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.