VODITELJKA "SLAGALICE" UDATA JE ZA 31. GODINU STARIJEG MOĆNIKA: A tek da im vidite DOM u kojem žive - FANTAZIJA!
Jelena Simić, Foto: Printscreen Instagram/_simicjelena

sve je to ljubav

VODITELJKA "SLAGALICE" UDATA JE ZA 31. GODINU STARIJEG MOĆNIKA: A tek da im vidite DOM u kojem žive - FANTAZIJA!

Prava ljubav godine ne broji!

Objavljeno:

Voditeljka Jelena Simić je u martu 2020. godine počela da vodi kultni kviz "Slagalica", ali je ubrzo saznala da je u drugom stanju, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/_simicjelena

Jelena se, naime, nedavno vratila na male ekrane, a malo ko zna da je njen suprug Dragan Simić, dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

On je inače, znatno stariji od nje, a da uživaju u skladnom braku govore i brojne zajedničke fotografije koje voditeljka objavljuje sa svojim suprugom.

Podsetimo, voditeljka ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

Posledanja fotografija sa surugom je ona sa dočeka Nove godine, pa možemo da vidimo da su čak i garderobu uskladili, a osmeh na njihovim licima je sve što je bitno!

Budući da par vredno radi na svojim karijerama, posmatrajući njihov perfektno uređen stan, stiče se utisak da im se sav rad isplatio, budući da su u nekretninu uložili dosta, što novca, što truda oko uređenja, kako bi im sve bilo po volji.

S ozbirom na to da se suprug Jelene Simić nalazi se na čelu jedne institucije za visoko obrazovanje, u njihovom ušuškanom domu može se pronaći mnoštvo knjiga i stručne literature, koja se redovno koristi, te nikako “ne skuplja prašinu” na policama.

Takođe, u ovom uređenom stanu dominiraju bež tonovi i svaki detalj je pažljivo odabran i uklopljen – od kauča koji ima specijalne jastučiće, do slika na zidovima koje prave pravu harmoniju i oplemenjuju prostor.

Osim toga, tokom Jelenine trudnoće, dok je nosila sina Aleksu, spavaća soba i nameštaj bili su namešteni za njenu udobnost, a po njegovom rođenju, dodat je raskošan krevetac, nad kojim je srećna mama bdila danonoćno.

Tokom proteklih praznika, bračni par okitio je izuzetno veliku jelku, ispred koje je nastala prelepa porodična fotografija, a svi su primetili koliko su Jelena i Dragan srećni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.