MUŽ NAŠE VODTELJKE JE UTICAJAN I MOĆAN ČOVEK, A VELIKA RAZLIKA U GODINAMA IM NIJE PROBLEM: Njihov život je BAJKA
Jelena i Dragan, Foto: Printscreen Instagram/_simicjelena

OPA BATO!

MUŽ NAŠE VODTELJKE JE UTICAJAN I MOĆAN ČOVEK, A VELIKA RAZLIKA U GODINAMA IM NIJE PROBLEM: Njihov život je BAJKA

Uživaju u svojoj ljubavi!

Objavljeno: 17:16h

Svaka veza je posebna na svoj način, ali je velika verovatnoća da će se parovi sa manjom ili većom starosnom razlikom suočavati sa nekim predrasudama. Malo parova uspe da sačuva svoju vezu kada je velika starosna granica tu, ali ovaj par svoju ljubav čuva daleko od očiju javnosti i uživa u njoj.

Voditeljka Jelena Simić je u martu 2020. godine počela da vodi kultni kviz "Slagalica", ali je ubrzo saznala da je u drugom stanju, pa je otišla na porodiljsko odsustvo.

1 / 4 Foto: printscreen

Jelena se, naime, nedavno vratila na male ekrane, a malo ko zna da je njen suprug Dragan Simić, dekan jednog fakulteta u Beogradu.

On je inače, znatno stariji od nje, a da uživaju u skladnom braku govore i brojne zajedničke fotografije koje voditeljka objavljuje sa svojim suprugom.

Podsetimo, voditeljka ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.

Posledanja fotografija sa surugom je ona sa dočeka Nove godine, pa možemo da vidimo da su čak i garderobu uskladili, a osmeh na njihovim licima je sve što je bitno!

1 / 9 Foto: Instagram

Voditeljka je u razgovoru za Hello magazin otkrila i da li joj smetaju pogrešni novinski naslovi gde se govorilo da je Dragan stariji od nje nekoliko decenija.

‒ „I always did it my way!“ Nikada nisam radila ono što su drugi od mene očekivali. Svet gledam širom otvorenih očiju i pažljivo osluškujem samo svoje srce. Uvek sam “gazila po liniji”, kao što peva Džoni Keš. To je razlog više što sam danas zadovoljna žena. Upoznala sam ljude koji za svoje želje nisu imali hrabrost. Ispunili su očekivanja drugih jer im je tako bilo lakše. Vidim ih, nisu srećni. Dragan je stariji od mene 18 godina, ne tri decenije kao što su pojedini navodili. Zajedno smo 17 godina, imamo dvoje divne dece. Da nema ljubavi i razumevanja, sigurno ne bismo opstali toliko - rekla je Jelena i dodala:

‒ Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi.

Bonus video:

00:09

Aca Lukas koncert u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.