GODINAMA IH NEMA U JAVNOSTI! Uslikani Madlena i Filip Cepter, NJEN VRAT PRIVUKAO PAŽNJU, šta OVO NOSI?! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

promena!

GODINAMA IH NEMA U JAVNOSTI! Uslikani Madlena i Filip Cepter, NJEN VRAT PRIVUKAO PAŽNJU, šta OVO NOSI?! (FOTO)

Filip i Madlena Cepter posle dužeg vremena zajedno u javnosti

Objavljeno: 18:54h

Pred kraj pozorišne sezone „Madlenianum“ je na repertoar uvrstio komad „Pluća“, savremenog britanskog autora Dankana Mekmilana, u kome uloge tumače Suzana Lukić i Goran Jevtić.

Premijera je održana 11. maja, na Maloj sceni teatra u Zemunu, a to je ujedno bila prilika da posle duže vremena u javnosti vidimo Madlenu i Filipa Ceptera.

Bračni par uskladio je odevne kombinacije u crno-belim tonovima, a pažnju je privlačio zanimljiv „asesoar“ koji su oboje nosili oko vrata. Reč je o ličnom prečišćivaču vazduha, koji proizvodi njihova kompanija, a koji se odlično uklopio sa temom predstave „Pluća“, koja je usmerena na podizanje ekološke svesti.

Podsetimo, u srcu Dedinja, nedaleko od Belog dvora i američke ambasade, niče muzej-legat Madlene Cepter, na mestu gde je nekada bilo sedište VIP produkcije.

Madlena je kupila kuću koja je pripadala svekru pevačice Jane Todorović i tu započela izgradnju muzeja na teritoriji od nekoliko hiljada kvadratnih metara. Jana i njen suprug Ivan bili su vlasnici pomenute produkcijske kuće, pa su u tim prostorijama nastupali mnogobrojni pevači sa domaće javne scene: Di-džej Krmak, Fazlija, Sanja Maletić, Jami, kao i drugi.

Ova muzička kuća ugasila se pre više od deceniju, a pevačicin svekar je nekretninu na Dedinju prodao porodici Cepter pre nekoliko godina.

1 / 3 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.