OVO JE PRAVO LICE JELENE KARLEUŠE! Ceo život je pokušavala da SAKRIJE, nećete moći da verujete! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

iznenadila

OVO JE PRAVO LICE JELENE KARLEUŠE! Ceo život je pokušavala da SAKRIJE, nećete moći da verujete! (FOTO)

Pevačica je provokativnom izdanju pokazala savršenu figuru.

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je snimak u minijaturnom bikiniju, koji jedva pokriva njene atribute, i pokazala kako izgleda bez efekata i Fotošopa.

Karleuša je provokativnim snimkom "zlim jezicima" zapušila usta i pokazala da u realnosti i te kako izgleda kao i na slikama, koje mnogi komentarišu kako su previše isfotošopirane.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Naime, Jelena je pozirala u ogledalu kupatila nove porodične vile na Dedinju. Na sebi imala je bikini, gornji deo bile su samo tračice od lateksa, dok su njene grudi prektivala samo dva mala, crna srca. Uz ovu kombinaciju uklopila je visoke crne sandale koje podsećaju na čizme, te su u provokativnom fazonu išle sve do kolena.

Pevačica je provokativnom izdanju pokazala savršenu figuru, brutalne obline, kao i ubitačne atribute, a mnogima je ovim kadrovima pomutila razum.

"Bomba si", "Ni trunka Fotošopa, a sve je brutalno", "Najzgodnija i još jednom si to i pokazala", "Goriš", "Nestvarna si", "Najjača riba", "Hejteri na aparatima", "Ludilo obline!", "Kakva figura", neki su od komentara.

1 / 4 Foto: Instagram

Bonus video:

00:20

Karleuša napušta Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.