ZAKOPALE RATNE SEKIRE!? SEKA ALEKSIĆ OTVORILA DUŠU O KARLEUŠI: Isplivala DUGO ČUVANA TAJNA SUKOBA!
Seka Aleksić i Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen

nije tajna

ZAKOPALE RATNE SEKIRE!? SEKA ALEKSIĆ OTVORILA DUŠU O KARLEUŠI: Isplivala DUGO ČUVANA TAJNA SUKOBA!

Epilog petnaestogodišnjeg sukoba šokirao javnos

Objavljeno:

Odnos Seke Aleksić i Jelene Karleuše godinama je bio vodeća tema kada su skandali u pitanju, a Seka sada otkriva kako danas funkcionišu ona i pevačica poznata kao "mala od skandala".

Poznato je da je odnos Seke Aleksić i Jelene Karleuše svojevremeno prerastao u jedan od najvećih medijskih ratova, međutim, stvari danas stoje nešto drugačije.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Čini se da su Jelena i Seka posle niza nesuglasica i sukoba konačno zakopale ratne sekire, a evo šta o Jeleni danas misli Seka:

- Nas dve se nismo konkretno pomirile, srele i pozdravile, ali mislim da su se neke strasti i negativne sile kod nas smirile, i to baš odavno. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka - kaže za "Scandal" i dodaje:

- Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

Uvreda se, kako kaže više i ne seća:

- Ja sam njoj to odavno oprostila, mislim da je to daleko iza mene. Nas dve smo danas ostvarene, porodične žene. Više se i ne sećam šta je tu sve bilo. Kada bih je srela svakako bih joj pružila ruku, ponašala bih se kao da se ništa nije desilo, jer sam sigurna da je to sada i iza mene i iza nje - rekla je Seka i istakla da Jelenu pre svega poštuje kao ženu i majku:

- Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste.

Bonus video:

01:38:07

SCENIRANJE 08.05. SEKA ALEKSIĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.