ISPLIVALI RADOVI IZ PROŠLOSTI MARIĆEVE ŽENE! Svi u neverici gledaju i ne veruju, OVO JE STVARNO ONA?! Kakav ŠOK!
Foto: © ATA Images

USPOMENA

ISPLIVALI RADOVI IZ PROŠLOSTI MARIĆEVE ŽENE! Svi u neverici gledaju i ne veruju, OVO JE STVARNO ONA?! Kakav ŠOK!

Objavljeno:

Vesna Radusinović spada u red omiljenih živih spisateljica u Srbiji, a medijima je posebno interesantana i njena ljubavna priča sa Milomirom Marićem.

Iako par već tri decenije unazad uživa u ljubavi njih dvoje se nikada pred zakonom nisu zakleli jedno drugom na večnu ljubav i vernost.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/vesnaradusinovicofficial

Kako je u doba njihovog upoznavanja izgledala, Vesna je obelodanila na društvenim mrežama nedavno.

- Pre ravno 30 godina - napisala je kratko Radusinovićeva, a ubrzo su počeli da se nižu komentari poput: "Prelepi ste, kao što ste i sada", "Najšarmantnija dama Srbije", "Lepotica"...

Inače, tuga Vesne Radusinović nastupila je odlaskom voljene majke na večni počinak u maju protekle godine, od toga dana osmeh popularne spisateljice postajao je sve kraći, a ono što se naziva strogom ozbiljnošću samo po sebi se nametnulo.

Problemi i tuga Vesne Radusinović, kao i sama zrelost koju je s godinama spisateljica sticala uticali su u velikoj meri na njenu promenu, odnos prema životu, ljudima, smehu i veselju. Važila je nekada Vesna za velikog boema, koji voli sa prijateljima da poseti kafanu i uz dobru pesmu pred svima zaigra, nažalost, iz pomenutih razloga to i još mnogo toga prestala je neprimetno, s godinama da radi. Da li žali za tim, zasigurno da da, a žal za mladim danima i nekom bezbrižnijem dobu podelila je nedavno i sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Već dugo ne koristim crveni ruž, ne nosim velike minđuše a i ne igram i ne pevam po splavovima ... vreme, taj varljivi posed, bez milosti od vas otme i preuzme mladost i preda je zrelosti.. ali i to je u redu - napisala je ona ispod stare slike iz noćnog provoda, dok sa dairama u rukama igra uz omiljenu numeru.

zabava, estrada, vesna radusinović, Milomir Maric
foto: instagram printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.