NAŠA PEVAČICA JE JAVNO OTKRILA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM, a sada njen BIVŠI MUŽ prodaje OVO!
Pevačica, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/TOXIC MUSIC

malo ko zna

NAŠA PEVAČICA JE JAVNO OTKRILA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM, a sada njen BIVŠI MUŽ prodaje OVO!

On prodaje svoje eksplicitne fotografije!

Objavljeno: 09:30h

Transrodna pevačica Elektra Elit gotovo svakodnevno privlači pažnju javnosti, što svojim izjavama, to i svojim delima.

Ona se pre prošle godine udala u Mostaru za modela i sportistu Nenada Vujanovića, a samo nakon dva meseca njihov brak se završio.

Nedugo nakon razvoda kršni momak iz Bosne objavio je na svom Instagram profilu da pokreće društvenu mrežu Onli fens koja se koristi za objavljivanje eksplicitnog sadržaja uz mesečnu pretplatu.

1 / 5 Foto: Printscreen Pink tv

Da li ga je bivša supruga savetovala da se odluči na ovaj korak za sada nije poznato ali ono šta je sasvim sigurno je da je Nenad rešio da svoju intimu podeli sa najvernijim fanovima. Inače, Elektra je javno govorila o tome da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj!

Podsetimo, Espreso je tada došao do informacija od izvora bliskog pevačici, da ona zbog poslovnih obaveza mora da putuje iz Srbije i da je njen brak zbog toga na klimavim nogama budući da ona ne može da održava vezu na daljinu.

Baš zbog tih informacija smo onda pozvali popularnu pevačicu i zatražili demant ili potvrdu. Nadali smo se ovom prvom, međutim, Elektra nam je saopštila ne tako lepe vesti.

"Da, istina je. Ne mogu da podnesem vezu na daljinu, jednostavno to nisam ja. Ne mogu da trpim scene, a ne želim ni da povredim Nenada. On je divan mladić, vredan, dobar, pun razumevanja. Prema meni je uvek bio maksimalno korektan, ljubav je bila velika. Jednostavno je sve ovo mnogo jače od mene, ja sam neko ko ne želi da se muči već da živi i uživa. Boljeg čoveka od njega nisam upoznala, zauvek ću ga voleti, ali od sad i kao prijatelja, jer on to stvarno i jeste", rekla je Elektra za Espreso, pa otkrila da li je možda došlo do prevare:

1 / 7 Foto: Dejan Milićević

"Ne, Nenad mene nije prevario, a ni ja njega. On zna šta je moj posao u Švajcarskoj. Kada me je oženio nije mu to smetalo, mada sam ja osetila par puta zbog njegove velike ljubavi da mu je krivo, ali je shvatio da je to samo posao koji ja volim. Prihvatio me je takvu kakva jesam, i ja sam njega, i zaista smo se voleli."

Elektra je želi da ostane u odličnim odnosima sa sada već bivšim mužem, a rešila je za naš portal i da ekskluzivno otkrije nove životne poduhvate.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.