"NISU MOGLE VIŠE DA SAKRIJU KOLIKO SE NE PODNOSE MEĐUSOBNO" Seka Aleksić iznenadila izjavom o raspadu "Hurricane"!
Foto: Andreja Damjanović

dala svoj sud

"NISU MOGLE VIŠE DA SAKRIJU KOLIKO SE NE PODNOSE MEĐUSOBNO" Seka Aleksić iznenadila izjavom o raspadu "Hurricane"!

- Malo mi je krivo zbog raspada Uraganki, ali toliko više nisu mogle da skrivaju koliko se ne podnose međusobno da je već postalo i jako neprijatno - glasio je jedan tvit korisnika ove društvene mreže.

Objavljeno:

Članice popularne grupe "Hurricane" - Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević će uskoro početi solo karijeru, budući da će ova grupa u septembru doživeti raspad.

Već neko vreme se spekulisalo o raspadu popularne grupe koja nas je prošle godine predstavljala na Evroviziji u Roterdamu sa pesmom "Loco, loco", a nakon što je potvrđeno, ova informacija rastužila je njihove fanove kojih ima u velikom broju, te su na Tviteru mnogi izneli svoj stav, a među prvima se oglasila i pevačica Seka Aleksić.

1 / 7 Foto: © ATA Images

- Malo mi je krivo zbog raspada Uraganki, ali toliko više nisu mogle da skrivaju koliko se ne podnose međusobno da je već postalo i jako neprijatno - glasio je jedan tvit korisnika ove društvene mreže, na koji se nadovezala pevačica Seka Aleksić.

- Mislim da će Sanja kao solo mnogo više da napreduje. Peva tako dobro da je neuporedivo sa 90 odsto pevača. Ona je vrhunski pevač.

Seka Aleksić
foto: Instagram

Bonus video:

05:37

Devojke iz grupe Hurricane prezadovoljne ovogodišnjim takmičenjem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.