SVI SU ČEKALI NJENE KOMENTARE! Duška Vučinić oplela po organizatorima Evrovizije!
Duška Vučinić, Foto: Instagram printscreen/duskavucinic

konačno

SVI SU ČEKALI NJENE KOMENTARE! Duška Vučinić oplela po organizatorima Evrovizije!

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno: 19:15h

Utisci nakon prve polufinalne večeri ovogodišnje "Evrovizije" i dalje se sumiraju. Međutim, mnogi gledaoci su na društvenim mrežama komentarisali zašto sinoć u ulozi komentatorke programa nije bila legendarna Duška Vučinić.

Ipak, gledaoci će imati priliku nju da slušaju u prenosu u četvrtak kada bude druga polufinalna noć i kada se za finale bude takmičila i naša Konstrakta, ali ćemo Duškine komentare imati prilike da slušamo i u finalu u subotu.

Upravo ova komentatorka se uključila u današnji program "Beogradske hronike" i tom prilikom je prokomentarisala organizaciju ovogodišnje "Evrovizije".

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

– Mnogo više smo očekivali od Italije kao domaćina, od Italije kao zemlje dobrog ukusa, odličnog dizajna... Jeste da su imali taj peh sa kinetičkim Suncem, jeste da ta scenografija nije izgledala onako kako su zamišljali nego smo morali u hodu do da menjamo mi kao učesnici, i oni kao organizatori, ali sadržaj mi se čini da je mogao da bude malo bolji. Ne pričamo o pesmama - poručila je Duška iz Torina, gde se ove godine održava najveći muzički festival u Evropi - poručila je Duška iz Torina, gde se ove godine održava najveći muzički festival u Evropi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.