RTS ODLEDI DUŠKU VUČINIĆ KADA JE EVROVIZIJA I NAPRAVE HAOS: Ovo je ISTINA O NJOJ, jednog MUŠKARCA OBOŽAVA! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jokić

otkriveno

RTS ODLEDI DUŠKU VUČINIĆ KADA JE EVROVIZIJA I NAPRAVE HAOS: Ovo je ISTINA O NJOJ, jednog MUŠKARCA OBOŽAVA! (FOTO)

Zbog svojih neretko sarkastičnih ali duhovitih komentara dok traje Eurosong, mnogi vole da je citiraju ali i da se šale na njen račun.

Objavljeno: 16:51h

Karijera Duške Vučinić traje već veoma dugo budući da je prema njenoj sopstvenoj izjavi u medijima od svoje osamnaeste godine, a najveći deo iste provela je u istoj kući - na Javnom servisu Srbije. Iako je i tamo dugo radila kao novinarka i TV lice, što je dugo bilo njeno glavno zanimanje, pre više od deset godina rešila je da to zameni radom iza kamere i danas joj je radno mesto na RTS-u departman za Odnose s javnošću. Međutim, Duška svake godine donekle iskače iz te svoje role kada dođe maj mesec i kada treba prenositi tri takmičarske večeri na "Pesmi Evrovizije".

Ona taj događaj prenosi s takvom upečatljivošću da je čitava karijera Duške Vučinić, stoga, ostala donekle u senci tog jednog godišnjeg angažmana kada je auditorijum može čuti, mada ne i videti dok sedi u komentatorskoj kabini. Stoga su godinama unazad počele da se zbijajju šale po društvenim mrežama kako Dušku odmrzavaju iz nekakve komore tek kada u javnosti počne da se aktuelizuje Eurosong, kao što je nedavno bio slučaj sa domaćim izborom za ovogodišnjeg predstavnika zbog čega Duška sada i jeste iznova aktuelna u javnosti.

1 / 3 Foto: Dragan Kadić

Zbog svojih neretko sarkastičnih ali duhovitih komentara dok traje Eurosong, mnogi vole da je citiraju ali i da se šale na njen račun, što je ona jednom prilikom i prokomentarisala.

- I ja sama volim da pravim šale na svoj račun. Ne volim da vređam, daleko bilo, ali sam dobijala uvredljive komentare, pa čak i neke pretnje, što me je čudilo. Jer, pobogu, to je Evrovizija, a ne pitanje života i smrti. Bilo je par veoma neprijatnih komentara na mom privatnom nalogu... Ali ja sam davno naučila - ako ostaviš ljude ravnodušnim, onda nisi ništa uradio, onda nemoj time da se baviš. Ako su mišljenja podeljena i ako ima onih koji te i ne vole i one koji te vole, onda je to to - rekla je Duška.

Kada Evrovizija, međutim, nije aktuelna, daleko od toga da karijera Duške Vučinić zaista sedi zamrznuta. Ona tokom čitave godine vredno radi na predstavljanju mnogobrojnih sadržaja Javnog servisa a posla zapravo uopšte nema malo, budući da je ona zadužena za promociju kako zabavnog, tako i informativnog ali i serijskog programa te kuće. A kada je prošle godine upitana šta radi u slobodno vreme, otkrila je i neke detalje o privatnom životu.

- Volim da okupljam prijatelje, da se družim. Sada se fokusiram na završetak školovanja sina koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju - otkrila je Duška.

Duška Vučinić
foto: Instagram

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

(Espreso/story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.