POD OVIM BROJEM KONSTRAKTA NASTUPA U POLUFINALU, A OVE ZEMLJE su nam KONKURENCIJA!
Konstrakta, Foto: Stefan Stojanović

do pobede

POD OVIM BROJEM KONSTRAKTA NASTUPA U POLUFINALU, A OVE ZEMLJE su nam KONKURENCIJA!

Ana Đurić će se tokom druge polufinalne večeri „odmeriti snage“ sa još 17 učesnika

Objavljeno:

Nakon spektakularnog početka 66. takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ i plasmana deset zemalja iz prvog polufinala, ostalo je još osamnaest predstavnika koji treba da se izbore za plasman u finale.

Konstrakta
foto: Stefan Stojanović

Ana Đurić Konstrakta, je naša ovogodišnja predstavnica u Torinu, i nastupaće u četvrtak, pod rednim brojem tri, sa numerom „In corpore sano“.

Na drugoj polufinalnoj večeri takmiče se: Finska, Izrael, Srbija, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australija, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska i Češka.

„Pesma Evrovizije 2022“ održava se pod sloganom „Zvuk lepote“ (Sound of Beauty). Zahvaljujući pobedi rok grupe „Maneskin“ prošle godine u Roterdamu, Italija je postala ovogodišnji domaćin Pesme Evrovizije.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Da li će se Ana Đurić Konstrakta plasirati u finale Evrovizije koja se ove godine prenosi iz „Pala Olimpiko“ Arene u Torinu, saznaće se u direktnom prenosu na kanalima RTS-a u četvrtak 12. maja 2022. godine u 21h.

Komentator prenosa je Duška Vučinić.

Bonus video:

04:04

KONSTRAKTA MOŽE DA NE POBEDI JEDINO AKO JE VEĆ ODLUČENO DA UKRAJINA POBEDI: Pevačica oplela po svima zbog Ane Đurić i POLITIKE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.