KONSTRAKTA SE OGLASILA IZ TORINA: Otkrila koja stva NE FUNKCIONIŠE NA EVROVIZIJI - MORALA JE DA MENJA PLANOVE!
Foto: Profimedia

Direktno iz torina!

KONSTRAKTA SE OGLASILA IZ TORINA: Otkrila koja stva NE FUNKCIONIŠE NA EVROVIZIJI - MORALA JE DA MENJA PLANOVE!

Srpska predstavnica na "Evroviziji", Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nastupiće za dva dana u Torinu, gde će izvesti svoju numeru "In Corpore Sano". Kako večeras počinje ovo takmičenje u Italiji, u velikom intervjuu za "Blic" otkrila je svoje impresije.

Objavljeno:

- Sve je kako je bilo i očekivano. Gomila nekih intervjua, nastupi, recimo na evrovizijskom selu... Fokusirani smo na polufinale, prvo to, to je prva stepenica koju bi da pređemo. Ispostavilo se da imamo veliku podršku iz regiona. Poštuju ono što smo uradili. Prepoznali su nastup kao nešto drugačije. Dobili smo pažnju - rekla je za "Blic" Konstrakta.

- I u Izraelu kad sam bila, i ovde u Italiji vidim da ljudi ponavljaju refren, znaju: "Biti zdrava, biti zdrava"... Srela sam prave evrovizijske fanove, svi prepoznaju pesmu, nastup. Mi kao ekipa se samo zagrlimo pre nastupa, i damo sve od sebe. Titla na engleskom neće biti, dobili smo mogućnost da na par mesta to prevedemo. Na određenim mestima nije bukvalan prevod, nego sam dala da tu bude nešto što će bolje objasniti pesmu - istakla je naša predstavnica.

- Čuveno sunce na sceni ne radi, pa smo morali da nastup prilagodimo. Sutra ulazimo u arenu, tu će biti generalna proba, pa dan posle toga nastup za žiri, tu ćemo videti kako otprilike sve izgleda. Prvi pevamo na latinskom, prvi pevamo ruke... (smeh) Smršala sam bila, ali sad jedemo ovde dosta kroasana, tako da je moja kilaža sad u porastu - kazala je Ana Đurić, pa se osvrnula na porodicu, ali i pohvale nekadašnje pobednice "Evrovizije" Končite Vurst, koja je istakla da Konstrakta ima šanse da osvoji prvo mesto na festivalu u Torinu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.