"STOMAK SVE VEĆI, A RUKICE I NOGICE SVE TANJE": Miloš Biković ovako ZAISTA IZGLEDA!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

opa!

"STOMAK SVE VEĆI, A RUKICE I NOGICE SVE TANJE": Miloš Biković ovako ZAISTA IZGLEDA!

Izazvao pometnju na Instagramu!

Objavljeno: 18:13h

Miloš Biković jedan je od najpoželjnijih glumaca mlađe generacije. Taj status obezbedili su mu talenat i harizma, ali i atraktivan fizički izgled koji se ne sme zapostavljati. Često nije lako, pogotovo ako volite da uživate u životu ili ako ste pod stalnom lupom javnosti.

Popularni glumac izaziva pažnju gde god da se pojavi, a ovog puta je on otkrio svoju dugo čuvanu tajnu i to javno na Instagram profilu.

Naime, on je objavio fotografiju iz teretane, a potom se obratio svojim pratiocima i tom prilikom, kako i sam kaže, otkrio njegovu tajnu.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Imao je potrebu da se obrati pratiocima po pitanju sve učestalije teme u javnosti ,,zdrav život" i pripreme tela za leto.

No, glumac ne krije da mu teško padaju treninzi, jer je hedonista, ali da vrlo često osluškuje svoje telo, te da mu pruža ono što mu je potrebno.

- Otkriću vam svoju tajnu... Svako jutro počinjem treningom, dobro ne baš svako... ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma jer... ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano, pa nikad ne treniram ujutru. Ali zato često pravim pauze između serija, po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim, jedem sve masno, slatko, alkohol, testa… jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba. A treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga, na primer, dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu. U četiri ujutro, tim redosledom, i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk, stomak sve veći, a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o, tako da eto - našalio se Miloš na Instagramu uz fotografiju iz teretane.

Bonus video:

00:08

Miloš Biković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.