NIJE BIO TU ZA VAŽAN DAN! Posle ove fotografije svi se pitaju u kakvim su odnosima Nina Janković i Miloš Biković!
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

kolege

NIJE BIO TU ZA VAŽAN DAN! Posle ove fotografije svi se pitaju u kakvim su odnosima Nina Janković i Miloš Biković!

Svađa Miloša Bikovića i Nine Janković najnovija je tema portala

Objavljeno:

Da li se to dogodila svađa Miloša Bikovića i Nine Janković svi se pitaju nakon jedne fotografije koja je preplavila društvene mreže.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić, © ATA Images, Damir Dervišagić, Printscreen

Naime, lepa glumica su suprugom Matejom Dičićem u krugu prijatelja i članova porodice juče je predivnom žurkom do sitnih sati obeležila prvi rođendan ćerke Ivanke, koju je Biković iz nekog razloga propustio.

Poznato je da Nina ima odličan odnos sa svim svojim klasićima, sa dvojicom kolega iz grupe se čak okumila, dok se sa Tamarom Dragičević i orodila, stoga niko ovakav ishod nije očekivao. Biković doduše nije jedini sa klase koji glumicu na dan ćerkinog rođendana nije ispoštovao.

Naime, Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović takođe nisu uspeli da dođu, međutim razlika između njih i Miloša je ta što su njih dvoje u očima javnosti imali opravdane razloge za odsustvo.

Dobro je poznato da Jelisaveta već neko vreme sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem i decom živi u Italiji i da nije u stanju baš svaki čas da dolazi u domovinu.

Ivan, s druge strane, na proputovanju je svetom, dok Biković, koji nas je navikao da je na relaciji Srbija-Rusija, ovoga puta nigde nije otišao, bar se to može zaključiti po njegovim postovima koje objavljuje sa različitih lokacija u prestonici.

Iako je svađa Miloša Bikovića i Nine Janković jedino logično objašnjenje ovakvog ponašanja, ne možemo sa da tvrdimo da su se razmirice među klasićima zaista i dogodile, ono što je sigurno je da je Bikoviću ovoga puta nešto drugo bilo preče od Nine.

Bonus video:

01:45

Otvaranje Festa - Miloš Biković

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.