JOVANA I OGNJEN SE SUKOBILI! Jedna stvar ih je dovela do ŽESTOKE RASPRAVE: Ko je po vama U PRAVU?!
Ognjen i Jovana, Foto: Printscreen

šok

JOVANA I OGNJEN SE SUKOBILI! Jedna stvar ih je dovela do ŽESTOKE RASPRAVE: Ko je po vama U PRAVU?!

Voditelji su imali različita mišljenja

Objavljeno: 13:26h

Jovana Jeremić i Ognjen Amidžić ušli su u žestoku raspravu zbog različitog mišljenja kada su starlete u pitanju.

I dok voditeljka misli da one ne bi trebalo da se bave voditeljskim poslom, Ognjen smatra da su se neke od njih sjajno snašle ispred kamera.

Ognjen Amidžić
foto: TV Pink Printscreen

- Da, starlete treba da budu voditeljke. Došlo je takvo vreme da više nije važno da li imaš iskustva kao voditelj ili ne, već kako se snalaziš pred kamerama. Takva situacija nije samo kod nas nego i u svetu. Nemam ništa protiv da se svako okuša kao voditelj. Da li će trajati i opstati u ovom poslu, to će pokazati vreme, rekao je Ognjen.

- Žestoko se protivim tome da starlete rade kao voditeljke! One blate našu profesiju. Pravi novinar ima veliku odgovornost prema sagovorniku, odnosno čoveku čiju životnu priču otkriva, što ja najčešće radim u svojoj emisiji. To ne može svako da radi. Novinarstvo jeste zanat, ali zahteva inteligenciju, snalažljivost, opštu informisanost. Novinar je, zapravo, javni detektiv, rekla je Jovana za "Informer".

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Onda su njih dvoje otkrili šta je najluđe što su uradili zbog rejtinga.

- Ako pitate moje goste, reći će da volim da ih ponudim domaćom rakijom, pa zato u emisiji ispričaju i ono što nisu planirali. Šalu na stranu, u emisiji imam lude igrice od kojih gosti strepe, rekao je Ognjen.

- Sve sam radila zbog rejtinga! Na primer, da bih najavila emisiju, prevrtala sam se po podu. Najluđe tek sledi! Ući ću u studio na još jedan specifičan način. Gledajte i videćete, rekla je Jovana.

Oni su dali svoje mišljenje i da li partneri nakon raskida mogu biti prijatelji.

- Kada ste sa nekim delili život i bili pored njega u dobru i zlu, verujem da posle razlaza možete ostati prijatelji. Možda ne istog trenutka, ali ako ste iskreno voleli, nema razloga da ne nastavite drugarski odnos, rekao je Ognjen.

1 / 9 Foto: Printscreen

- Mogu ukoliko su tokom veze ili braka živeli časno i nisu se varali. Znači, samo ako je jedini razlog raskida to što je prestala ljubav, rekla je Jovana.

Ognjen i Jovana odgovorili su na pitanje da li prostitutke treba da gostuju u emisijama.

-U ,,Amidži šou", pored estradnih umetnika, dolaze ljudi koji su aktuelni i koje narod prati i voli. Davno je prošlo vreme kada se sudilo o čoveku na osnovu njegovog zanimanja, rekao je Ognjen.

- Treba! One mogu da na svom negativnom primeru pokažu mladima kako ne treba da se živi. To su žene koje su emotivno polupane, izneverene i zatvorene za ljubav. Ne treba im suditi jer su živele najbolje što su umele. I to je njihov krst, a ne naš, rekla je Jovana za gorepomenuti portal.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.