NI ŽELJKU MITROVIĆU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI ŠTA JOVANA JEREMIĆ RADI U STUDIJU: Šta je ovo bre?! (VIDEO)
Foto: Instagram

šokirala gledaoce

NI ŽELJKU MITROVIĆU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI ŠTA JOVANA JEREMIĆ RADI U STUDIJU: Šta je ovo bre?! (VIDEO)

Voditeljka je sve vreme plesala u studiju, dok je usput pokazivala svoje atribute i slala poljupce u kameru.

Objavljeno: 10:32h

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje iz vikenda u vikend da šokira gledaoce svojim ponašanjem u "Jutarnjem programu", a sada je potpuno ostavila sve bez teksta, kako svojim stajlingom, tako i smelošću da provokativno zaigra u studiju.

1 / 8 Foto: RTV Pink printscreen

Tako je i ovog puta gledaoce iznenadila stajlingom koji bi se malo koja voditeljka usudila da ponese, posebno u jutarnjem programu.

Naime, Jovana je danas u "Vikend jutru sa Jovanom Jeremić" nosila tanga farmerke.

Ali to nije bilo sve. Jovana je objavila snimak na svom Instagram profilu kako se u studiju jutarnjeg programa uvija i meša kukovima upravo u farmerkama koje su izazvale kontroverze u javnosti.

Voditeljka je sve vreme plesala u studiju, dok je usput pokazivala svoje atribute i slala poljupce u kameru.

Podsetimo, nedavno se kompozitor Aleksandar Milić Mili oglasio nakon što je društvenim mrežama počela da se širi vest da vara suprugu i to sa voditeljkom Jovanom Jeremić. On je odmah to demantovao uz opravdanje da je nalog lažni i da je, kako tvrdi, dopisivanje lažno.

Sve je počelo tako što je tokom emisije "Vikend jutro" telefon voditeljke Jovane Jeremić fotografisan, a kada je fotografija zumirana u inboksu se među prvima našla poruka za koju se misli da je Milijeva, zbog imena koje je upisano i slike koje neodoljivo podseća na Milija.

- A može i spa ako ti je do opuštanja... Mnogo nudim, ne valja - stajalo je u poruci, a ubrzo su usledili komentari na mrežema:

"Da li je ovo Mili iz Miligrama uhvaćen na delu kako vara ženu sa presvetom Jovanom Jeremić, koja je poznata kao osoba koja javno razotkriva ljubavne afere a sama se uplela u istu" - pisalis u na Tviteru.

1 / 4 Foto: Printscreen Pink

- Vi znate moje kodekse. Nikad ne idem sa oženjenim, ovo je mlad dečko isti je Mili, mnogo liče. Ne zove se Mili, tako sam ga ja oslovila. To je moj prijatelj, ukucala sam ga tako jer mi je mio. Nije u pitanju kompozitor iz "Granda", napravićemo čoveku problem - pravdala se Jeremićeva za Blic i dodala:

-Ovaj dečko je mlad pre svega, a ne kao Mili. Ja znam tri takva ćelava muškarca u životu a trećem neću da pominjem ime.

Bonus video:

02:23

Jovana Jeremić o aferi sa Milijem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.