NIKOLA RAĐEN U SRPSKOM GEJ KLUBU: Divljao sa našom ČUVENOM pevačicom!
Nikola Rađen, Foto: Dragana Udovičić

šok

NIKOLA RAĐEN U SRPSKOM GEJ KLUBU: Divljao sa našom ČUVENOM pevačicom!

Podsećamo da su se pevačica i vaterpolista tada nekoliko meseci pre toga grlili i ljubili naočigled svih koji su se našli u klubu

Objavljeno: 09:59h

Poznata pevačica Nikolija Jovanović tvrdila je da ne poznaje lično vaterpolistu Nikolu Rađena kada su mediji pisali da su viđeni u jednom gej klubu, ali jednog vikenda 2013. ispostavilo se da to baš i ne odgovara istini.

Kako se saznaje, sportista i ćerka Vesne Zmijanac sreli su se u klubu „Inbox“, gde su se srdačno pozdravili i popričali i tako podgrejali spekulacije o njihovom navodnom tajnom viđanju tada.

1 / 9 Foto: Instagram

- Nikolija je bila sa svojim društvom, a Nikola je došao sa svojim, da bi u jednom momentu video Jovanovićevu i prišao je bez razmišljanja da se pozdravi. Poljubili su se u obraz i nekoliko minuta su pričali, a o čemu, znaju samo oni. Njih dvoje se nisu videli ni čuli od momenta kada su mediji objavili da su se njih dvoje ljubili u jednom gej klubu. Tada je nastao problem i u Rađenovom braku, pa su Nikolija i on rešili da se ne čuju neko vreme.

Nikola je taj koji je načinio prvi korak, jer da on nije prišao Nikoliji, ona se njemu svakako ne bi javila kako ne bi opet podgrevala priče - priča je tada dobro obavešteni izvor sa lica mesta.

Podsećamo da su se pevačica i vaterpolista tada nekoliko meseci pre toga grlili i ljubili naočigled svih koji su se našli u klubu, da bi kasnije to demantovali, pa je Jovanovićeva rekla da muža Ane Kokić čak i ne poznaje.

- Čim se pojavim u nekom beogradskom klubu gde su i druge poznate ličnosti, odmah me okrive i postajem žrtva bez razloga. Ovo nije prvi put. Isto je bilo i za Milana Stankovića i Radmilu Manojlović! Ne znam šta da radim? Da li da se smejem ovakvim stvarima? Milana Stankovića poznajem, a ovoga i ne poznajem - izjavila je tada ćerka Vesne Zmijanac.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Kurir

Kako bi čuli komentare povodom ovih saznanja, mediji su pozvali Nikolu i Nikoliju, ali se oni tada nisu javili do zaključenja broja.

Bonus video:

08:54

RELJA OTKRIO ŠTA MU JE NIKOLIJA REKLA ZA ŽESTOKE SCENE S*KSA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.