ZA MNOGE JE ONA "KRALJICA ROMSKE MUZIKE", A ZBOG LJUBAVI SE ODALA ALKOHOLU: Isplivali jako POTRESNI DETALJI!
Vida, Foto: Printscreen

potresno

ZA MNOGE JE ONA "KRALJICA ROMSKE MUZIKE", A ZBOG LJUBAVI SE ODALA ALKOHOLU: Isplivali jako POTRESNI DETALJI!

Njen život nije bio bajka!

Objavljeno:

Ona je bila i voljena i žaljena i prežaljena. Bila je i bogato plaćana i omalovažavana. Dogurala je i do kraljice romske muzike, iako je najmanje snimala na romskom (svega dvadesetak pesama). Snimala je sa najvećim autorima i šefovima orkestara bivše Jug, ali je najveći trag ostavila uz pesme i svirke Buce Jovanovića.

Vida Pavlović
foto: Printscreen

Krunisana kraljica narodne muzike Vida Pavlović iza sebe je ostavila mnoge pesme, ali je često u svoja četiri zida tugovala, zbog toga su mnoge njene pesme pune sete.

Da život nije uvek onakav kakvim ga zamišljamo, pokazuje upravo pevačicina životna priča. Naime, ona je zamišljala da će živeti lepim, idiličnim životom sa suprugom i sa mnoštvom dece. Ipak, decu nisu mogli da imaju, a pevačica nije krila koliko joj je to teško padalo.

1 / 3 Foto: prentscreen/youtube/Bot Miki

Tugu je gasila alkoholom, a kada im se brak raspao, Vida i Steva su još neko vreme živeli pod istim krovom, ali u različitim delovima kuće.

Usled naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, morala je da prestane da pije alkohol, ali je poslednjih godina života i dalje imala problema sa visokim pritiskom.

Nakon dva kraha braka, najveća tuga bila joj je što nema decu, a često je unutrašnju bol gasila alkoholom. Njeno zdravstveno stanje se zakomplikovalo, pa je umrla u 60. godini.

Vida Pavlović
foto: Printscreen

Malo njih zna da je Oliveru Marković toliko obožavala da je i nezvanično usvojila. Upravo ova pevačica bila je Vidina mezimica i jedna je od retkih koja se sa njom družila i bila uz nju do samog kraja.

– Ona je tebe jako volela i prisvojila, pošto nije imala svoju decu i ti na svojoj ruci nosiš prsten koji ti je poklonila u znak ljubavi i prijateljstva – otkrio je voditelj Zoran Pejić Peja u emisiji “Pesmom za dušu”, što je pevačica i potvrdila.

Ona je istakla da je Vida bila posebna žena, umetnik, kao i da će njen poklon čuvati do kraja svog života.

Olivera Marković, Vida Pavlović
foto: Printscreen Grand TV

– Ona je bila najbolja duša, najbolji čovek, veliki šmeker i najveći pevač svih vremena. Mnogo me je volela i sam si bio svedok, dosta smo vremena provodile zajedno – rekla je Olivera i dodala da joj svaka godišnjica smrti kraljice romske muzike teško pada.

– Ja sam se danas pošteno i lepo isplakala pred emisiju, jer je mnogo emocija i mnogo vremena provedeno sa njom. Taj poklon ću čuvati dok sam živa – istakla je Olivera u emisiji koja je bila posvećena Vidi Pavlović.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.