ŽENE SU SE LEPILE ZA NJEGA, MUŠKARCI SU GA MRZELI ZBOG ŠARMANTNOSTI: Danas ovako izgleda Kokan iz Porodičnog blaga!
Foto: Youtube

da li ga se sećate?

ŽENE SU SE LEPILE ZA NJEGA, MUŠKARCI SU GA MRZELI ZBOG ŠARMANTNOSTI: Danas ovako izgleda Kokan iz Porodičnog blaga!

Žene su ga obožavale, muškarci mu zavideli, evo kako on danas izgleda.

Objavljeno: 22:12h

„Lep, a slep“, setno je uzdisala sestra Bisenija Gavrilović, negujući u bolničkoj postelji šarmantnog Kokana Prodanovića, kome je ljubomorna žena sipala kiselinu u oči.

Zajedničke scene Vesne Trivalić i Aleksandra Dunića u seriji „Porodično blago“, koja je premijerno emitovana od 1998. do 2002. godine, a ovih dana doživljava još jednu reprizu, odavno su ušle u „legendu“, a na društvenim mrežama imaju na desetine hiljada pregleda.

Mnogi glumci iz pomenute serije, nažalost, više nisu sa nama. Vesna i Aleksandar su, srećom, živi i zdravi, ali retko imamo priliku da ih vidimo na javnim dešavanjima.

Kokan Prodanović
foto: Facebook

Aleksandra Dunića, stalnog člana Pozorišta na Terazijama, sreli smo na Kalemegdanu, gde je 27. juna svečano otvoren „Beogradski letnji festival“ mjuziklom „Cigani lete u nebo“, koji je odigran na otvorenoj sceni.

Primetno je da Aleksandar više nema „momačku liniju“, i to je jedino što se promenilo. Oni koji ga poznaju kažu da u svakodnevnom životu pleni pristojnošću, smirenošću i ljubaznošću, a mnogim glumcima je među najdražim kolegama.

Iako je rođen u Beogradu, junak većine serija Siniše Pavića glumu je završio u Novom Sadu, u klasi Branka Pleše. Na taj biografski podatak je i danas silno ponosan. Vojvođanska prestonica mu je, po svemu sudeći, bila „suđena“ i na privatnom planu. Naime, u tom gradu upoznao je novinarku Draganu Litričin, sa kojom se oženio i dobio sina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.