OTAC VIDOJA RISTOVIĆA ZATEKAO UŽASNU SCENU U STANU: Tri sata nije mogao da se odvoji od tela MRTVOG JEDINCA!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

doživeo šok

OTAC VIDOJA RISTOVIĆA ZATEKAO UŽASNU SCENU U STANU: Tri sata nije mogao da se odvoji od tela MRTVOG JEDINCA!

Otac pojkojnog Vidoja među prvima je saznao da mu je sin mrtav

Objavljeno:

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izuzetno teško je podneo vest o tome da je njegov sin jedinac Vidoje Ristović iznenada preminuo.

Čuveni beogradski antikvar i trgovac umetninama navodno je prvi dobio najstrašnije vesti koje jedan roditelj može da dobije, piše Kurir.

Čim je saznao za tragediju, on se navodno uputio ka mestu gde je njegov sin izdahnuo, a kako navodi izvor s lica mesta, kad je video Vidojevo telo, doživeo je nervni slom.

1 / 4 Foto: Youtube

– Miša Grof je došao posle nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je video Vidojevo telo, počeo je da kuka i zapomaže na sav glas. Jako mu je bilo teško, sav se slomio u trenutku. Potresna scena. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt, tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz Hitne su pokušavali da ga smire i da mu pomognu da dođe k sebi, ali nije vredelo. Čak tri sata nisu mogli da ga odvoje od Vidojevog tela. Sve vreme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Kad su nekako uspeli da ga odvoje i da odvezu telo, Miša je otišao u svoj stan – priča izvor, pa nastavlja:

– Tek kad se vratio u stan, sve ga je stiglo. Tada je opet doživeo nervni slom. Ni sa kim nije hteo da razgovora, odmah se zaključao u svoju sobu, iz koje nije izlazio ceo dan u nedelju. Nije hteo ni da jede ni da pije ništa, isključio je i telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega – završava izvor za Kurir.

Kad je malo došao k sebi, on se u ponedeljak pre podne uputio u stan svog sina Vidoja na Vračaru, gde je došao neposredno nakon što je njegova snaja Nikolina stigla iz Zagreba.

Iako je i dalje jako potresen sinovljevom smrću i jedva govori, on je ljubazno izjavio da je još u šoku i da se oseća užasno.

– Užasno sam, kako mogu da budem? U šoku sam – jedva je izustio Miša Grof.

Bonus video:

01:01

NIKOLINA PIŠEK DOŽIVELA NEZGODU NA LETOVANJU! Htela da izvadi kofer iz gepeka, pa završila sa TEŠKOM povredom

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.