HRVATSKA PREDSTAVNICA DALA SVOJE MIŠLJENJE O KONSTRAKTI: Zaljubila se u NJU?!
Konstrakta, Foto: Stefan Stojanović

HIT

HRVATSKA PREDSTAVNICA DALA SVOJE MIŠLJENJE O KONSTRAKTI: Zaljubila se u NJU?!

Bila je iskrena!

Objavljeno:

Takmičarki deo Evrosonga, koji će se ove godine održati u italijanskom gradu Torinu, se bliži, a u nedelju, 8. maja, predstavnici zemalja učesnica prošetali su takozvani tirkiznim tepihom i govorili o predstojećoj Evroviziji.

Ekipa portala Telegraf je bila na licu mesta, te je porazgovarala sa nekim takmičarima. Između ostalog i sa predstavnicom Hrvatske, a to je Mia Dimšić, koja će se u prvoj polufinalnoj večeri, predstaviti pesmom "Guilty Pleasure".

1 / 3 Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

Hrvatska muzičarka je pred kamerom portala Telegraf.rs iznela svoje utiske o ovogodišnjem Evrosongu u Torinu, a otkrila je i kome bi dala maksimalnih 12 poena.

- Ja da biram? Joj, jako teško pitanje. Sve ukupno? Pa meni je nekako italijanska pesma najdraža (Mahmood & BLANCO - "Brividi") od početka i ostala mi je kroz celo takmičenje tu negde, pa možda njima. Oni su mi majstori zanata - rekla je Mia Dimšić.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube/Hrt Dora

Na pitanje da li Evrovizija može da ostane u Italiji, Mia je dala sledeći odgovor.

- Ja mislim da ima šanse, ali je to sve nepredvidivo, pa ćemo videti šta će se dogoditi taj dan - rekla je hrvatska predstavnica.

Mia Dimšić za Konstraktu ima samo reči hvale.

- Ja sam oduševljena sa svime što je vezano za Konstraktu, ali najviše njoj kao njom, kao osobom pre svega, jer mi u našem poslu stvarno svašta vidimo i doživimo i kada se pojavi tako neko normalan, toliko nenametljiv, ali opet toliko svoj, autentičan kao što je ona, moraš se zaljubiti - rekla je Mia i navela da se druži sa Konstraktom u Torinu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.