KONSTRAKTU PITALI ZAŠTO PEVA NA SRPSKOM: Njen odgovor je ZAPALIO MREŽE, ovo nisu očekivali!
Konstrakta, Foto: Printscreen/Jutjub/RTS

HIT

KONSTRAKTU PITALI ZAŠTO PEVA NA SRPSKOM: Njen odgovor je ZAPALIO MREŽE, ovo nisu očekivali!

Otkrila je zanimljive detalje

Objavljeno:

Srpska predstavnica na 66. "Evroviziji", koja startuje sutra u Torinu, bila je juče na tradicionalnom "tirkiznom tepihu" festivala, kojim se zvanično otvara evrovizijska nedelja.

Ana Đurić, iliti Konstrakta, pojavila se u izdanju koje je mnoge podsetilo na vojvotkinju od Saseksa Megan Markl, koju i spominje u svojoj pesmi "In Corpore Sano".

Kako Konstrakta jedina u polufinalu u kom se takmiči (u četvrtak) nema nijedan deo teksta na engleskom jeziku, novinare je zanimalo zbog čega se odlučila da većinu pesme izvede na srpskom.

- Tvoja pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? - pitala ju je jedna novinarka.

- Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva - rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se novinarka složila, dok je naša predstavnica u više navrata rekla da ne želi da prevodi pesmu jer bi se "prevodom izgubilo dosta toga".

- Da, jeste, svi je pevaju - odgovorila je novinarka, te se Konstrakta nadovezala:

- Mislim da lako ulazi u uši... "Biti zdrava", taj deo, i koreografija je laka - rekla je naša predstavnica pokazujući rukama koreografiju.

- Da li je istina da ste pesmu napisali dok ste šetali psa? - upitao ju je potom drugi novinar.

- Da, tako je - odgovorila je Konstrakta.

- Kako vam se zove pas? - usledilo je pitanje.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube/ Eurovision Song Contest

- Roki. Mogli biste i vi da probate. Lako je, prošetajte psa i možda i vi napišete pesmu. Lako je - našalila se srpska predstavnica na "Evroviziji".

- A kako ste je zabeležili? - nadovezala se voditeljka.

- Snimim na telefonu neke stvari koje mi u trenutku padnu na pamet, a nekih se kasnije setim - odgovorila je umetnica, koja je dodala da u poslednje vreme uglavnom na taj način stvara pesme.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.