MILJANA JOŠ UVEK NE ZNA ŠTA JOJ SE DESILO SA SESTROM!
Miljana, Foto: Damir Dervišagić

strašno

MILJANA JOŠ UVEK NE ZNA ŠTA JOJ SE DESILO SA SESTROM!

Verujemo da će joj ovo baš teško pasti kad sazna!

Objavljeno:

Dok rijaliti zvezda Miljana Kulić proživljava ljubavne brodolome u ružičastom imaginarijumu, nije ni svesna da je za vikend umalo ostala bez rođene sestre.

Kulićeva je bila putnica u „audiju” kruševačkih registarskihtablica kojim je upravljao M. Z. iz Niša. Kako očevici tvrde, vozač je rušio sve pred sobom, išao je navodno pravo na grupu devojaka, ali u poslednjem trenutku je uspeo da skrene na suprotnu stranu i izbegne da ih pregazi.

1 / 6 Foto: Instagram, Kurir

– Da se u tom trenutku neko našao vozaču na putu, sigurno bi bio mrtav – rekao je Nišlija koji se našao na mestu događaja.Prema svedočenjima sugrađana, pre haosa u Dušanovoj ulici isti vozač je divljao po drugim delovima grada. Kako prenose beogradski mediji, vozač automobila i Tijana Kulić zadržani su na lečenju u Kliničkom centru u Nišu zbog težine povreda, dok su ostali učesnici u saobraćaju lakše povređeni i nisu hospitalizovani.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

Iako Tijana nije životno ugrožena, i majka i svi prijatelji se pitaju kako će ovu vest podneti Miljana, koja ovih dana proživljava pravi ljubavni rolerkoster.

Popularna „zadrugarka” ne prestaje da šokira, te uprkos naporima Nenada Macanovića Bebice da je odvrati od bivšeg dečka Lazara Čolića, ipak nije odolela Zolinim čarima, jer je sa njim u krevetu dočekala subotnje jutro.

Bonus video:

00:29

Miljana pere sudove posle Zadruge

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.