EVO U KAKVOM JE STANJU SESTRA MILJANE KULIĆ NAKON STRAVIČNOG UDESA!
Foto: Instagram, screenshot, Kurir

otkriveno

EVO U KAKVOM JE STANJU SESTRA MILJANE KULIĆ NAKON STRAVIČNOG UDESA!

O Tijaninim povredama govorila je i majka Marija Kulić, koja kaže da Tijana ima povredu ramena i nagnječenje kuka.

Objavljeno: 13:28h

Tijana Kulić (27) sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.40 u Dušanovoj ulici u Nišu.

Kako se saznaje, vozač „audija“ i Kulićka su zadržani na lečenju u niškom UKC zbog težine povreda, dok je ostalo troje otpušteno kući.

1 / 5 Foto: Instagram, Kurir

U niškom UKC, Tijana Kulić je u saobraćajnoj nesreći slomila ruku.

- Pacijentkinja ima prelom desne nadlaktice koji je saniran. Nema indikacija za operativno lečenje. Drugi pacijent, M.Z. je zadobio prelom gornjeg okrajka leve butne kosti i prelom palačne kosti na levoj ruci. Biće operisan kada se steknu uslovi - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema nezvaničnim saznanjima, Tijana traži da ide kući ali će o tome odlučiti lekari nakon potpunog sagledavanja njenog zdravstvenog stanja.

O Tijaninim povredama govorila je i majka Marija Kulić, koja kaže da Tijana ima povredu ramena i nagnječenje kuka.

- Petoro je povređeno, strašan je udes bio... Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz ceo skener, glava nije povređena, ali se ničega ne seća. Ne seća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa... Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo videti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen - rekla je Marija za Pink.

Marija Kulić
foto: Instagram, screenshot, Kurir

Bonus video:

00:20

Sestra Miljane Kulić pre udesa

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.