DANAS SVI TUGUJU ZBOG DEKIJA PANTELIĆA! Neće ga više biti, a ovo mu je 9 godina mlađa supruga! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

oglasio se saopštenjem

DANAS SVI TUGUJU ZBOG DEKIJA PANTELIĆA! Neće ga više biti, a ovo mu je 9 godina mlađa supruga! (FOTO)

Inače, voditelj je u martu zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio hitno operisan.

Objavljeno:

Voditelj Dejan Pantelić oglasio se na svom Instagram profilu i naveo da će u narednom perodu naći sebi neko adekvatno mesto iza kamere.

Voditelj je u martu hitno operisan, a juče se oglasio na mrežama, te saopštio da će nakon duge borbe s teškom bolešću karijeru za sada nastaviti iza kamera.

1 / 5 Foto: TV Prva prinscreen

- Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje 'polovan'. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - napisao je Dejan Pantelić na Instagramu.

Inače, voditelj je u martu zbog pucanja slepog creva završio u bolnici gde je bio hitno operisan, a oporavak je srećom prošao u najboljem redu.

Voditelju su 2012. godine ustanovili tumor na krajnicima, nakon čega su usledile godine lečenja, a najveća podrška u tim trenucima bila mu je supruga Miona, koja je devet godina mlađa od njega.

Kada mu se desila opaka bolest, Deki je javno pričao o tome.

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskren je bio Dejan.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.