DEKI PANTELIĆ U BOLNICI: Otkriveno njegovo ZDRAVSTVENO STANJE!
Dejan, Foto: Printscreeen

au, ČOVEČE!

DEKI PANTELIĆ U BOLNICI: Otkriveno njegovo ZDRAVSTVENO STANJE!

Poznato je njegovo zdravstveno stanje, a godinama se borio sa rakom!

Objavljeno: 10:56h

Voditelj Dejan Deki Pantelić prepoznatljivo je TV lice već dugi niz godina. Iako je Dekijev osmeh jedan od njegovih najvećih aduta, voditelj je prošao kroz mnogo teških situacija u životu, ali nije dao da ga bilo šta slomi. Umro mu je otac, deca su mu obolela od dijabetesa, a borio se i sa teškom bolešću.

On je priznao da nije lako podneo kada je saznao da boluje od teške bolesti.

- Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo… Ja ne volim da imenujem tu vrstu bolesti… Nije lako se suočiti sa time – rekao je Dejan Pantelić u “Novom jutru” prošle godine.

Tokom bolesti najviše ga je pogodilo to što ga ćerka nije prepoznala kada se vratio sa terapije, jer je smršao 20 kilograma, a i to što su ga mnogi otpisivali, stoga je odlučio da se slika za medije kako bi dokazao da je živ i da se bori.

Voditelj Dejan Pantelić je nažalost ponovo u bolnici.

Ekipa Prve posetila je poznatog voditelja, a uživo javljanje je emitovano u emisiji "Jutro".

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

On trenutno boravi u novom Kliničkom centru, a kako i sam navodi jako je srećan što konačno može u Srbiji da se leči. On je nahvalio osoblje, a rekao je i da su uslovi kao u Nemačkoj kada se lečio pre par godina.

Kao razlog zbog kog je u bolnici navodi se da je imao perforaciju slepog creva i operisan je. Pre 6 dana ga je zaboleo stomak, ali je sada sve sređeno i oporavlja se, a kolege sa Prve su mu poželele srećan oporavak.

1 / 2 Foto: TV Prva prinscreen

Podsetimo, voditelju Dejanu Panteliću 2012. godine dijagnostifikovana je podmukla bolest, kancer na krajnicima, i od tog trenutka čitav život mu se promenio. Jedno od omiljenih TV lica svih generacija, suočilo se sa teškom i neizvesnom bitkom za zdravlje, a svojevremno je otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu dok je preživljavao neprijatne životne izazove. Bolest Dejana Pantelića narušila je stabilnost u porodici voditelja, te je on tražio snagu u svojim mislila, planirajući budućnost koji nije želeo da izgubi.

Deki je u javnosti govorio i o zdravstvenim problemima sa kojima su njegova deca, sin Vukašin i ćerka Lana, suočili kada su bili još mali.

Dejan Pantelić
foto: instagram/deki.pantelic

- Muka nas je naterala da upoznamo dijabetes zbog naše dece, u roku od dva meseca pre šest godina ta bolest je oboma dijagnostikovana. To je možda bio okidač ovog mog problema. Sve se to izdešavalo i otac mi je umro u međuvremenu – rekao je voditelj u “Tako stoje stvari” pre četiri godine, te istakao da je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja pokušavao da izgradi sistem i da vrati savetovališta u zdravstvene ustanove.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.