RADILI MU SKENER I TUMOR MARKERE! Otkriveno zdravstveno stanje pevača kome je dijagnostikovan RAK, HITNO OPERISAN!
Foto: Ana Paunković

šok!

RADILI MU SKENER I TUMOR MARKERE! Otkriveno zdravstveno stanje pevača kome je dijagnostikovan RAK, HITNO OPERISAN!

Učesniku popularnog takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandru Kaziću doktori su dijagnostifikovali rak testita i on je nakon toga hitno operisan.

Objavljeno: 20:19h

On se sada oglasio i otkrio kako je prošla operacija:

- Operacija je uspešno obavljena, ove nedelje su mi radili skener i tumor markere i sve je pokazalo da je dobro. Hvala Bogu, odahnuo sam malo sad mi sledi oporavak pa moj brat i ja nastavljamo sa promocijom nove pesme. Apelujem na sve da brinu o svom zdravlju jer ono je najbitnije - rekao je pevač, prenosi "Kurir".

Popularna braća Kazić nedavno su predstavila emotivnu pesmu "Sećanja" za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora.

- Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u "Zvezdama Granda" - rekao je Dimiitrije, a nedavno je otkrio i da je poput svojih kolega iz takmičenja koji su se razveli, i sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak. Iako je to učinio još pre godinu i po dana, tek sad je javno priznao da se razdvojio od supruge i da su ostali u odličnim odnosima.

- Trudimo se i zbog našeg sina Andreja, naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.