NAPUSTIO ODGOVORNO ZANIMANJE I POSTAO PEVAČ: Braća iz "Zvezda Granda" imaju ZANIMLJIV ŽIVOT, ovo su po ZANIMANJU
Braća, Foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

OVO NISTE ZNALI

NAPUSTIO ODGOVORNO ZANIMANJE I POSTAO PEVAČ: Braća iz "Zvezda Granda" imaju ZANIMLJIV ŽIVOT, ovo su po ZANIMANJU

Malo ko zna šta su radili sve

Objavljeno:

Braća Kazić, Dimitrije i Aleksandar osvojili su srca širokih narodnih masa kroz takmičenje „Zvezde Granda“. Njihov talenat je prepoznao Saša Popović, koji je inače, bio i njihov mentor i pomagao im u osmišljavanju nastupa.

Ono što malo ko zna jeste da je Aleksandar završio Višu poslovnu škoklu, ali je od ranog detinjstva u muzici, dok je sedam godina mlađi Dimitrije po zanimanju policajac.

- Nema onog ko nije propevao u policiji - našalio se Dimitrije objavivši svoju fotografiju iz mladosti, a potom objasnio zbog čega je napustio poziv za koji se godinama školovao.

1 / 2 Foto: Espreso

- Radio sam u policiji od 2009. do 2012. godine, a napustio sam je isključivo zbog muzike. U ovoj državi kada kažeš da hoćeš da ostaviš državni posao, beneficiran radni staž, redovnu platu da bi pevao i svirao za malo para, svi ti kažu: „Ti si budala“. Međutim, ja sam znao da predvidim neke stvari unapred i isplatilo se. Sve što sam želeo se ispunilo, pogotovo sada nakon takmičenja i dve objavljene pesme - ispričao je Kazić za „Grand Online“.

Braća Kazić
foto: Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Popularna braća nedavno su predstavila emotivnu pesmu „Sećanja" za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora.

- Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u „Zvezdama Granda“ - rekao je Dimitrije.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.