DOŠLO JE VREME ZA NAPUŠTANJE! Sanja Marinković se odlučila na promene, DOSTA JE VIŠE!
Foto: Printscreen Magazin In

promena!

DOŠLO JE VREME ZA NAPUŠTANJE! Sanja Marinković se odlučila na promene, DOSTA JE VIŠE!

Voditeljka iznenadila!

Objavljeno: 19:24h

Mera sreće Sanje Marinković, ne razlikuje se mnogo od mere sreće drugih žena, samo što voditeljka emisije "Magazin In" ima dovoljno hrabrosti da svoju sreću zgrabi, pa makar to značilo da je došlo vreme da potpuno napusti rodni grad

Mera sreće Sanje Marinković, već i vrapci na grani to znaju, su prijatelji, porodica, njen sin Strahinja, ali i egzotična putovanja kojima se prepušta kada god joj obaveze dozvoljavaju. Gotovo da ne prođe mesec u godini, a da Sanja ne pakuje kofere, dok uporedo razmišlja koja je sledeća destinacija koju će po povratku posetiti, a sve sa ciljem da napuni baterije i vrati elan svom, profesionalnim obavezama, namučenom organizmu.

S prilikom da obiđe gotovo ceo svet harizmatična voditeljka stekla je mogućnost da uporedi naš i stil života u inostranstvu, a ispostavilo se da statistički podaci nisu baš uvek na našoj strani. Neko vreme ona je živela u Londonu, tamo je i radila, svake godine obavezno voli da poseti sestru u Španiji i otputuje bar dva puta godišnje u Dubai, a sve to pomoglo joj je da stekle i lični utisak da je Beograd, "prljav i težak", što je podelila i sa svojim pratiocima na "Instagramu" uz pomalo preteću poruku.

- Ako Beograd nastavi da bude ovako prljav i težak, ja odoh u šumu - napisala je voditeljka, a vreme će pokazati da li će ove pretnje i ostvariti.

1 / 8 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.