DA LI JE MOGUĆE!? EVO KOLIKO SANJA MARINKOVIĆ IMA GODINA: U njenom slučaju - godine su DEFINITIVNO samo broj!
Sanja Marinković, Foto: Printscreen Magazin In

saznanje

DA LI JE MOGUĆE!? EVO KOLIKO SANJA MARINKOVIĆ IMA GODINA: U njenom slučaju - godine su DEFINITIVNO samo broj!

Voditeljka i autorka emisije "Magazin In" otkrila je sve adute.

Objavljeno: 21:45h

Sanja Marinković je poznata voditeljka TV „Pink“, na kojoj godinama uređuje i vodi poznatu zabavnu emisiju „Magazin IN“, u kojoj su joj gosti brojne domaće estradne ličnosti, sa kojima razgovara o trenutno popularnim temama i svakodnevnim životnim situacijama.

Sanja Marinković
foto: Espreso

Nakon završetka osnovne škole i XII Beogradske gimnazije, diplomirala menadžment na Višoj poslovnoj školi, te i završila menadžment u finansijama na jednom poznatom privatnom fakultetu.

Sanja ima sestru Tamaru i brata Bojana, i za njih kaže da su joj uz roditelje oni uvek bili najveća podrška i oslonac u svim životnim okolnostima.

Poznata voditeljka koja je vrlo šarmantna i elokventna, i veliki je profesionalac u svom poslu, ima i tu prednost što govori francuski i engleski jezik, te je stekla brojna prijateljstva i poznanstva na putovanjima širom sveta.

Sanja Marinković je do nedavno bila u braku sa Aleksandrom Uhrinom, koji nije javna ličnost, te se retko pojavljuje u medijima, a sa kojim je pre venčanja lepa voditeljka dobila sina Strahinju, 2007. godine.

Iako je Sanja kako je napomenuto, završila studije menadžmenta, ona je ipak shvatila da je njena velika želja da se oproba u javnom poslu, te je najpre na TV „Politika“, a kasnije i na RTS-u, počela da se bavi voditeljskim poslom.

Međutim, pravi poslovni potez, lepa brineta je napravila tek kada je prešla na TV „Pink“, gde već više od 17 godina uređuje i vodi emisiju zabavnog karaktera, „Magazin IN“.

Iako je postala veoma uspešna u voditeljskom poslu, Sanja je 2012. godine, napisala i svoju prvu knjigu, „Moja tajna: ljubav, vežbanje, kuvanje“, gde je uspela da pre svega pripadnicama ženske populacije, približi činjenicu da su zdrava ishrana, redovno vežbanje i ljubav prema sebi i dragim ljudima, merilo sreće i garancija za lepotu, mladalački izgled i vedar duh.

1 / 9 Foto: Printscreen Magazin In

Druga knjiga poznate voditeljke, izašla je krajem 2017. godine, pod nazivom „Moja mera sreće“, a kako često ističe, ima ambiciju da nastavi da se bavi pisanjem, jer je njen rad naišao na brojne pozitivne kritike, kako široke publike, tako i stručne književne javnosti.

Pored pomenute autorske emisije koju i danas vrlo uspešno vodi, Sanja Marinković je pune četri godine radila i kao voditeljka još jednog zabavnog formata, emisije „Bračni sudija“, te kako kaže stekla neka nova iskustva radeći sa ljudima koji nisu poznati, a sudelujući u rešavanju njihovih bračnih problema i razmirica.

Pomenuta emisija je prestala sa emitovanjem, kada je istekla licenca i ugovor producentskoj kući „Emotion“, sa TV „Pinkom“ i sa američkom produkcijom po kojoj je ovaj šou program i rađen.

Poznata voditeljka kaže da nikada nije razmišljala šta bi volela da radi, ukoliko bi njena autorska emisija „Magazin IN“ prestala sa emitovanjem, ali da bi se kako je vrlo komunikativna, direktna i iskrena, najverovatnije najbolje snašla u nekim „talk-show“ formatima, koji su vrlo populrni svud u svetu.

Iako izgledom zrači i dan danas, malo je poznato koliko pomenuta voditeljka ima godina. Naime, Marinkovićeva je rođena 2. mart 1974. godine te samim tim ima punih 48 godina.

Bonus video:

00:14

Sanja Marinković u 48. godini pokazala zbog čega ima top liniju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.