KAKO LI ĆE ANA BEKUTA REAGOVATI? Da li je ova takmičarka provokativnija od Anastasije? (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

svi očekuju da vide

KAKO LI ĆE ANA BEKUTA REAGOVATI? Da li je ova takmičarka provokativnija od Anastasije? (FOTO)

Nije Maja ovog puta, ali jedna druga takmičarka kojoj je mentor Đorđe se na snimanju ovog takmičenja pojavila u provokativnom izdanju.

Objavljeno:

Nedavno je veliku pažnju privukla Ana Bekuta kada je žestoko kritikovala stajlinge Anastasije Ićurup i Maje Đorđević u "Zvezdama Granda". Anastasija je u međuvremenu napustila takmiče, ali Maja je ostala u šouu.

Nakon tog skandala neki članovi žirija su kritikovali i Đorđa Davida, kome su zamerili što takmičarke kojima je mentor oblači previše provokativno.

– Što se mentora tiče, imam samo reči hvale za toliko požrtvovanosti i posvećenosti svakom kandidatu podjednako. Zahvalna sam mu na svim savetima i apsolutno mu verujem. Đorđe ne može nikoga da natera ni na šta, ali svakako da sve radimo u dogovoru sa njim. Zaista ne mislim da sam na scenu donela nešto što je vulgarno ili nije primereno takmičenju. Ja se ugledam na svetske zvezde kao i na naše javne ličnosti kao što su Edita, Teodora Džehverović, Anđelina, Džidža itd - rekla je Maja Đorđević nedavno za Espreso.

Nije Maja ovog puta, ali jedna druga takmičarka kojoj je mentor Đorđe se na snimanju ovog takmičenja pojavila u provokativnom izdanju. U pitanju je Branka Šaula, koja je inače vraćena u takmičenje jer je upravo roker želeo da radi sa njom. Crna haljina u kojoj se pojavila u studiju na Košutnjaku je otkrivala neke intimne delove tela ove takmičarke.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.