SAŠA POPOVIĆ IZBACIO PEVAČA IZ GRANDA: Razlog zbog čega se TADA desio SKANDAL će vas iznenaditi!
Saša Popović, Foto: Damir Dervišagić

au

SAŠA POPOVIĆ IZBACIO PEVAČA IZ GRANDA: Razlog zbog čega se TADA desio SKANDAL će vas iznenaditi!

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je on izbačen iz "Grand" produkcije

Objavljeno: 17:06h

Pevača Renata Henca svi znate iz takmičenja "Zvezde Granda". Međutim, malo ko zna da je njega Saša Popović izbacio iz ove diskografske kuće zbog toga što je prekršio jednu od osnovnih stavki u svom ugovoru.

Henc je bio finalista treće sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Nekoliko godina snimao je pesme za ovu izdavačku kuću i nastupao kao zvezda "Granda", a onda se desilo nešto neočekivano.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Domaća javnost bila je šokirana informacijom koja se pojavila u medijima da je Renato izbačen iz "Grand" produkcije. Sam pevač je priznao da je prekinuo saradnju sa Sašom Popovićem.

- Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji "Zvezda Granda" potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi - priznao je Renato tada i dodao:

- Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa "Grandom" samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. - tvrdi pa kaže:

1 / 5 Foto: Printscreen Grand

Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe", rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u "Grandu". Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao - izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Bonus video:

00:15

Saša Popović svira harmoniku i latio se mikrofona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.