JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: Pobegli u DRUGU DRŽAVU, ne izbijaju iz SPA centra!
Jovana Jeremić, Foto: Espreso

opa

JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: Pobegli u DRUGU DRŽAVU, ne izbijaju iz SPA centra!

Voditeljka ističe da uživa u životu i da će svi znati kad se ponovo bude udavala

Objavljeno:

Jovana Jeremić se nedavno razvela od supruga Vojislava, sa kojim je dobila ćerku Leu. Kako je rekla pre nekoliko dana, ona je zaljubljena, ali nije želela previše da detaljiše o privatnom životu.

Jovana Jeremić
foto: RTV Pink printscreen

Kako prenose domaći mediji, Jovana je u vezi sa muškarcem koji je nekoliko godina stariji od nje. Iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana.

Tako su se i upoznali, na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu. Između njih su odmah sevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu.

Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su i otputovali zajedno u Budimpeštu.

Nedavno su viđeni i u jednom spa centru u Beogradu, gde su bili vrlo prisni. Kako tvrdi izvor, koji se zatekao na istom mestu na kom i ljubavni par - Jovana i njen dečko su se sve vreme grlili, ljubili i mazili.

O svemu ovome se oglasila i Jovana, ali nije želela ni da potvrdi ni da demantuje novu vezu.

- O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni - kaže ona za Kurir i nastavlja:

- Kad budem rešila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkriću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas.

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.