OVO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ?! Uhvaćena voditeljka sa STARIJIM MUŠKARCEM, evo kako izgledaju zajedno! (FOTO)
Foto: RTV Pink printscreen

OPA BATO!

OVO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ?! Uhvaćena voditeljka sa STARIJIM MUŠKARCEM, evo kako izgledaju zajedno! (FOTO)

Dosta se sprekuliše o njenom ljubavnom životu i statusu.

Objavljeno: 13:11h

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa razvela se pre nepuna dva meseca od političara Vojislava Miloševića, a sada je puna planova za budućnost.

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Udajem se! Naravno da ne bežim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: "Jovana Jeremić je simbol moći", tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo -rekla je Jovana pre par dana za Informer i dodala:

- O partneru neću pričati u medijima sve dok mi ne dođe vreme za udaju. Trenutno sebe duhovno čistim i trudim se da budem ispravna u svakom smislu jer se pridržavam velikog Vaskršnjeg posta. Kada prođe Vaskrs nadam se da ću sresti čoveka svog života - rekla je JJ, a sada je isplivao snimak koji je digao na noge javnost.

Voditeljku Jovanu Jeremić ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je u društvu nepoznatog starijeg čoveka i mnogi naslućuju da je u pitanju njen novi partner.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Naime, otkako se Jovana razvela od supruga, dosta se sprekuliše o njenom ljubavnom životu i statusu.

Kako je ekipa emisije "Paparaco lov" pratila Jovanu u stopu, tom prilikom ona se našla sa izvesnim starijim muškarcem, sa kojim se fotografisala u jednom prestoničkom kafiću, pa ga je odvezla i nastavila svojim putem dalje.

Jovana Jeremić
foto: printscreen/youtube/PaparacoLov

Za ovog starijeg muškarca spekuliše se da je baš on novi izabranik Jeremićeve, a da li je baš on u pitanju, ostaje da saznamo.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.