LJUPKA STEVIĆ O DETALJIMA VEZE SA GENERALOM SIMIĆEM: Misli da je MAHERKA u PRISLUŠKIVANJU!
Ljupka Stević, Foto: Tamara Trajković

iskrena

LJUPKA STEVIĆ O DETALJIMA VEZE SA GENERALOM SIMIĆEM: Misli da je MAHERKA u PRISLUŠKIVANJU!

Od tada je prošlo godinu i po dana

Objavljeno: 16:51h

Folk pevačica Ljupka Stević gostovala je u emisiji „Milizam“ godinu i po dana nakon što je svom bivšem partneru Dragiši Simiću Simketu polupala dva automobila.

Ljupka Stević
foto: instagramscreen

Pevačica se osvrnula na period iza sebe i ponovila da je tada bila na rubu nervnog sloma, ali da sada na celu situaciju gleda drugim očima.

– U tom trenutku sam bila nemoćna i očajna žena. Emotivno sam bila razorena i srušena. Sada mogu da se smeškam i konstatujem da nisam bila dvorska luda, ali sam bila luda. Na televiziji sam bila uplakana. Prvih mesec dana sam mislila da ću da poludim. Mediji su mi pomogli da prebrodim celu tu situaciju. Novinarke su me grlile nakon snimanja, a to je za mene bila bukvalno terapija – kaže Ljupka.

1 / 9 Foto: Instagram

Stevićeva je i naglasila u vezi s tom situacijom koju je napravila ne želi da se zaboravi kako je došla do saznanja šta njen tadašnji ljubavnik radi, kako je i s kim vara i kako je došla na ideju da mu razlupa automobile.

– Nikako ne bih volela da se zaboravi da sam prisluškivala svog tadašnjeg partnera, da svaki budući zna šta može da ga snađe. Mnogo je opasnije to što sam prisluškivala jednog aktivnog generala policije nego što sam razlupala kola. Trebalo je naći prisluškivač, namestiti ga, bila sam maher i na tome mi svaka čast. Bila je to luda ljubav, jer da nije bila takva, do svega toga ne bi ni došlo – priznaje Ljupka, i dodaje:

– Muškarci misle da sam agresivna. Polupala sam dva automobila, ali ja sam samo jaka žena i ne mogu da glumim neku njanjavu – objasnila je.

Ljupka Stević
foto: Instagram

Na kraju se pevačica požalila da joj se gotovo niko ne udvara i da misli da će još dugo biti emotivno neispunjena.

– Sama sam i na ljubavnom planu se ništa ne dešava, situacija je jadna. Želim da se zaljubim u pravog. Sebi sada zvučim kao da dajem oglas za partnera. Mora da bude viši od mene, preko 190 cm, mali muškarci su mi dosadili, i da ima svetle oči. Što se godina tiče, pet godina gore-dole u odnosu na mene. Mora da bude slobodan i da bude normalan čovek – završila je pevačica.

Bonus video:

02:47

ZBOG OVOGA NIKAD MOMKA NEĆU NAĆI! Ljupka Stević ŠOKIRALA izjavom: CRNA MRLJA u biografiji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.