LJUPKA STEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO! Istina o generalu Simiću, PLJAČKI i BOLESTI: "Nisam se još oporavila"!
Ljupka Stević, Foto: Damir Dervišagić

espreso intervju

LJUPKA STEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO! Istina o generalu Simiću, PLJAČKI i BOLESTI: "Nisam se još oporavila"!

Ona se dotakla i svog emotivnog statusa

Objavljeno: 18:04h

Atraktivna pevačica Ljupka Stević bila je gošća Espreso redakcije i tim povodom sa nama podelila sve aktuelnosti iz svog života.

Pričala je o bivšoj ljubavi generalu Simiću, svojoj doskorašnjoj strasti - lovu, ali specijalno za naš portal otkrila je i kakav je njen emotivni status trenutno.

Ljupka Stević
foto: Damir Dervišagić

Na samom početku, priznala nam je da je trenutno sama i da joj to prija.

Stevićeva se osvrnula i na nemili događaj, kada joj je lopav letos upao u stan i pokrao vredne stvari, u tom periodu zarazila se i koronom ali se na kraju sve dobro završilo:

- Prvo je bila pljačka stana pa je onda usledila korona usred radne letnje sezone. Prosto ne možemo da pobegnemo od cele te zdravstvene situacije - počela je lepa pevačica pa nastavila:

- Iako su nastupi bili otkazani prvih 14 dana, nije mi negde ni predstavljalo problem. Težak mi je bio oporavak posle, organizmu je bilo jako naporno da se kasnije izbori sa nastupima... putovanjima - kaže Ljupka i ističe da se i dalje nije psihički oporavila jer ponovo je bila opljačkana i to ne po prvi put:

- Strah uvek postoji da nešto može da se desi, ja živim sama, ali proći će vremenom. Stiglo mi je sudskorešenje. Dečko koji mi je opljačkao stan oslobođen je svih krivica, to sam nedavno saznala.

1 / 8 Foto: Tamara Trajković

Podsetimo, pevačicin bivši dečko s kojim je vezu turbulentno završila uništivši mu vozila, general Simić, nedavno je hitno operisan na VMA, gde su mu ugradili stent, nakon što je doživeo infarkt.

Ona po prvi put je, nakon brojnih nagađanja, otkrila da li su se nakon toga čuli:

- Nas dvoje nismo u kontaktu. To jeste veza koja je trajala 10 godina, i završila se pre 2 godine. Ne znam zašto su mediji toliko skočili i zvali me povodom toga. Ja mu stvarno želim puno zdravlja, da se što pre oporavi. Nismo se čuli.

Ljupka Stević
foto: instagramscreen

A o čemu smo još pričali sa Ljupkom, pogledajte u videu ispod:

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.