OVA RIJALITI UČESNICA JE SPONZORUŠA! Zaprepastiće vas njena TARIFA, nećete verovati koliko je jeftina! (FOTO)
Foto: Profimedia

šok

OVA RIJALITI UČESNICA JE SPONZORUŠA! Zaprepastiće vas njena TARIFA, nećete verovati koliko je jeftina! (FOTO)

Kako se navodi, Deniz je od pomenutih snimaka zaradila navodno preko 3.000 dolara, a novac je od ovog veb-sajta uplaćen na račun.

Objavljeno:

Kontroverzna bivša učesnica "Zadruge", Deniz Dejm je progovorila o vrtoglavoj zaradi na "OnlyFansu" i šokirala sve prisutne u studiju.

Deniz je, naime, sinoć gostovala u "Amidži šou" i tom prilikom otkrila da zarađuje veliki novac od prodaje svog intimnog sadržaja.

- Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i Onli Fensa. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu - istakla je.

- Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja - zaključila je Deniz.

Inače, kako su nedavno pisali mediji tokom učešća Deniz Dejm u rijalitiju, ona navodno ima desetak intimnih snimaka koje postavlja na svom "Onlyfans" profilu i od njih zarađuje.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/denisedameofficiel

"Deniz je u rijalitiju pokazala da za nju granice ne postoje i da se ničega ne stidi! Ova akcija koju su ljudi videli sa Stefanom Mihićem nije ništa naspram onoga što ona radi napolju. Ono što niko ne zna jeste da se s bračnim parovima snimala dok imaju intimne odnose na nudističkim plažama. Jedno vreme se viđala s tri različita para i svaki put su putovali na iste destinacije. To su plaže gde je zabranjeno da se drugi snimaju, ali sebe možete bez problema. Ona je tri klipa okačila na Onlyfans profil, ali to mogu da vide samo oni koju su pretplaćeni na mesečnom nivou", rekao je izvor za "Rijaliti".

Kako se navodi, Deniz je od pomenutih snimaka zaradila navodno preko 3.000 dolara, a novac je od ovog veb-sajta uplaćen na račun.

"Samo od tih snimaka s bračnim parovima Deniz je uzela preko 3.000 dolara. Na njima ima veliki broj pregleda, a ukupno je od ovog sajta zaradila preko 10.000 dolara. Ona je i dalje u kontaktu s ljudima s kojima ide na nudističke plaže, ali nikad nam nije pričala koje destinacije su u pitanju. Znamo samo da su dve plaže van Slovenije. Išla je jednom u Hrvatsku, tamo se snimala s parom iz Zagreba", dodao je isti izvor.

Deniz Dejm
foto: Ata images

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.