ESPRESO OTKRIVA! DENIZ DEJM OSTALA SAMA, GUŠI SE U DUGOVIMA ZBOG SLOVENSKOG TAJKUNA: Prevario ju je, danima PLAČE!
Foto: Instagram

ŠOK SAZNANJE

ESPRESO OTKRIVA! DENIZ DEJM OSTALA SAMA, GUŠI SE U DUGOVIMA ZBOG SLOVENSKOG TAJKUNA: Prevario ju je, danima PLAČE!

Inače, Deniz Dejm je i u rijalitiju otvoreno pričala da ima više sponzora.

Objavljeno:
Ermin Biberović

Bivša rijaliti učesnica i intrigantna starleta, Deniz Dejm, nedavno je napustila petu sezonu rijalitija "Zadruga", a pre par dana zabrinula je sve snimkom na kom plače, a Espreso vam sada otkriva pravi razlog njenog nervnog rastrojstva.

Podsećanja radi, na snimku koji je objavila moguće je videti Deniz kako plače, gleda izgubljeno u kameru, briše suze i jeca, pri čemu je govorila nepovezano, i to mešajući srpski, slovenački i engleski jezik. Uz to je dodala i komentar: Moram... Nisam okej... - poručila je, između ostalog, Dejm.

Deniz Dejm
foto: Ata images

Naime, izvor blizak starleti nam je otkrio šta se trenutno događa u njenom životu i zašto je već danima nakon izlaska iz rijalitija razočarana i iscrpljena.

- Deniz je napustio jaki slovenski tajkun i tokom Zadruge nije isplatio tim ljudi koji su brinuli o njenim društvenim mrežama. Upravo zbog toga je morala da sama reši dugove. - otkrio je za naš portal izvor blizak intrigantnoj starleti i istakao da ju je pomenuti sponzor zamenio za atraktivnu plavušu, zbog čega je Deniz već danima unazad u lošem emocionalnom stanju i pokušava sama da isplati sve dugove.

Inače, Deniz Dejm je i u rijalitiju otvoreno pričala da ima više sponzora, te je jednom prilikom spomenula čak i oženjenog ljubavnika iz Srbije, a jedan od njih joj je poklonio skupoceni automobil marke "Porše".

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/denisedameofficiel

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.