DA LI JE ONA NAJZGODNIJA SRPKINJA?! Skinula se Sindi i pokazala IZVAJANO TELO u PETOJ DECENIJI, neverovatna LINIJA!
Sindi, Foto: Instagram printscreen/sindi_models

BRAVO

DA LI JE ONA NAJZGODNIJA SRPKINJA?! Skinula se Sindi i pokazala IZVAJANO TELO u PETOJ DECENIJI, neverovatna LINIJA!

Na svom Instagram profilu redovno objavljuje svoje fotografije koje pale maštu!

Objavljeno:

Grupa Models je devedesetih harala domaćom scenom, a nema muške osobe koja nije sanjala o tome da se bar upozna sa nekom od devojaka. Svojom pojavom napravile su pravi tornato, međutim iako su stekle veliku slavu životi su ih odveli na potpuno drugačije strane, pa dok su neke milijarderke, neke se ne pojavljuju u javnosti.

1 / 6 Foto: Preentscreen/ YouTube/ densomaniak90s

Sindi je nakon raspada grupe žarko želela svoje mesto na estradnom nebu pa je pokušavala na više načina. Ona je 2013. godine bila učesnica rijalitija “Veliki brat”, a nedugo posle toga izbacila je hit “Telo gori”. Pesma se vrlo brzo zavrtela po klubovima, ali se Sindi brzo povukla iz javnosti. Međutim, ona je rešila da na svom Instagram profilu redovno objavljuje svoje fotografije, kao i da obaveštava pratioce o svojim putovanjima.

Ivana Stamenković Sindi (42) poznata je kao neko ko voli da provocira javnost, a sada je pevačica još jednom pokazala da izgleda zanosno u petoj deciniji.

1 / 6 Foto: Instagram

Ovoga puta, bivša modelsica pozirala je u fluorescentnom bikiniju i izazvala lavinu pozitivnih komentara na račun njene linije, a pored istreniranog tela, u prvom planu bile su i njene silikonske grudi.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.