BALKANCI SU LUDELI ZA NJIMA, BILE SU LEGENDE DEVEDESETIH: Isplivali RANI RADOVI i sve vratili u PROŠLOST!
Foto: Printscreen Instagram/sindi_models

divno!

BALKANCI SU LUDELI ZA NJIMA, BILE SU LEGENDE DEVEDESETIH: Isplivali RANI RADOVI i sve vratili u PROŠLOST!

Evo i šta je danas sa njima!

Objavljeno:

Grupa Models je devedesetih harala domaćom scenom, a nema muške osobe koja nije sanjala o tome da se bar upozna sa nekom od devojaka. Svojom pojavom napravile su pravi tornato, međutim iako su stekle veliku slavu životi su ih odveli na potpuno drugačije strane, pa dok su neke milijarderke, neke se ne pojavljuju u javnosti.

Prva, upečatljiva postavka čuvenih “Modelsica” koju su postavile Ivana Stamenković Sindi, Ivana Berendika Jermoluk, Marijana Karanović Mimi i Aleksandra Sandra Nikolić ostavile su dubok trag na medijskoj sceni čitavog regiona, i svaka naredna postavka ove popularne grupe nije mogla da nadmaši ono što su njih četiri sa hitovima ''Noć je vedra nad Srbijom'', ''Pare, pare, pare'', ''Šef stanice'', ''Pusti nas u disko'' i mnogim drugim, uspele da postignu.

A sada je Sindi na svom Instagram profilu objavila staru fotografiju koja je zlata vredna! Na njoj su ona i Ivana Berendika u jeku popularnosti i obe izgledaju savršeno.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/sindi_models

Sindi je nakon raspada grupe žarko želela svoje mesto na estradnom nebu pa je pokušavala na više načina. Ona je 2013. godine bila učesnica rijalitija “Veliki brat”, a nedugo posle toga izbacila je hit “Telo gori”. Pesma se vrlo brzo zavrtela po klubovima, ali se Sindi brzo povukla iz javnosti.

Ona je bila udata za Nikolu Pavlovića sa kojim ima ćerku Petru, oko koje su se godinama borili. Njih dvoje su se razveli nakon samo dve godine braka, a devet godina su se borili za starateljstvo nad ćerkom.

1 / 4 Foto: instagram/armedelamour

Ivana je danas udata za suvlasnika "Gugla", nekada je bila Berendika. Danas uživa sa svojim suprugom i ne razmišlja o javnom poslu. Nakon napuštanja grupe gotovo da se u javnosti nije pojavljivala. Porodila se 2016. godine, u svojoj 38. godini, i na svet donela blizance.

Bonus video:

00:15

Sindi u provokativnom izdanju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.